Za vražedným útokom z Berlína bol zrejme nevydarený obchod s kokaínom

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 18:41 • 2 min
Za vražedným útokom z Berlína bol zrejme nevydarený obchod s kokaínom

BERLÍN - Za utorkovou explóziou v berlínskej štvrti Charlottenburg, ktorú spôsobila nálož pod strieborným motorovým vozidlom typu Volkswagen Passat a ktorá si vyžiadala život 43-ročného polícii dobre známeho vodiča, bol zrejme obchod s kokaínom.

slovakia

left justify in out

Vyhlásil to dnes hovorca prokuratúry v nemeckej metropole Martin Steltner.

 

Ako ďalej vyplýva z informácií tlačovej agentúry DPA, doterajšie poznatky vyšetrovateľov naznačujú, že išlo o pomstu v rámci organizovaného zločinu, ktorej dôvod však orgánom činným v trestnom konaní zostáva zatiaľ utajený.

 

Viaceré médiá s odvolaním sa na vyšetrovateľov informovali o tom, že za pomstou mohla byť nevydarená obchodná transakcia s drogami. Útok však mohol smerovať aj k priateľovi obete, ktorý sa na tomto obchode podieľal. Túto tézu však prokuratúra nepotvrdila s tým, že zatiaľ nemá konkrétne indície o tom, že by v hľadáčiku páchateľov bola ešte ďalšia osoba.

 

Vyšetrovatelia dnes začali s výsluchmi svedkov, ako aj osôb z okolia obete, ktorá vykrvácala na mieste explózie v dôsledku ťažkých zranení dolných končatín.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies