Duel New Yorku proti Bostonu sledovali aj diváci priamo na štadióne, Halák bez jediného zákroku

NETKY.SK • 27 Február 2021, 15:11 • 2 min
Duel New Yorku proti Bostonu sledovali aj diváci priamo na štadióne, Halák bez jediného zákroku

NEW YORK - Ani jeden slovenský hokejista priamo nezasiahol do piatkových zápasov zámorskej NHL, za oceánom sa konali tri stretnutia.

slovakia

left justify in out

Hráči New Yorku Rangers nastrieľali najviac gólov v tejto sezóne, v domácom prostredí zdolali Boston Bruins 6:2.

 

 

Aj s divákmi

Súboj sa hral v Madison Square Garden, premiérovo do ikonickej haly mohol prísť aj obmedzený počet divákov, bolo ich približne 1800. Duel len zo striedačky sledoval slovenský gólman hostí Jaroslav Halák, prednosť pred ním dostal fínsky brankár Tuukka Rask.

 

img

 

Trápenia Bruins pokračujú 
Domáci "jazdci" v stretnutí ani raz neprehrávali, hosťom sa podarilo skorigovať na 1:2 a v závere aj na 2:6. Bruins sa napriek prehre udržali na čele tabuľky Východnej divízie, prehrali však štvrtýkrát z ostatných piatich súbojov. "Stratili sme príliš veľa pukov. Bolo to od nás nezodpovedné," poznamenal kouč Boston Bruce Cassidy podľa webu NHL.com.

 

Wild ako čierny kôň? 

V domácom prostredí uspeli aj hráči Minnesoty, ktorí si poradili s Los Angeles Kings 3:1, pre Wild to bol už štvrtý triumf za sebou a na lídra Západnej divízie Vegas Golden Knights strácajú len jeden bod. Naopak, Kings v piatok prišli o víťaznú sériu, ktorá sa zastavila na čísle šesť.

 

 

Avs sa trápili až do konca 
Po dvoch prehrách za sebou zvíťazili hráči Colorada Avalanche, ktorí na ľade Arizony Coyotes triumfovali 3:2. V súboji viedli už 3:0, no "kojoti" v závere zdramatizovali duel gólmi Phila Kessela a Draka Caggiulu v 59. a 60. minúte.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies