WTA Miami: Vaidišová s prvým úspechom na úrovni WTA po 5 rokoch

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 12:29 • 2 min
WTA Miami: Vaidišová s prvým úspechom na úrovni WTA po 5 rokoch

MIAMI - Česká tenistka s minulosťou sedmičky svetového rebríčka Nicole Vaidišová dosiahla v stredu v americkom Miami na Floride svoj premiérový úspech v hlavnej singlovej súťaži na úrovni WTA po viac ako piatich rokoch.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobná grandslamová semifinalistka si na podujatí Miami Open na tvrdom povrchu v Crandon Parku v lokalite Key Biscayne poradila v 1. kole s maďarskou kvalifikantkou Tímeou Babosovou 6:1, 7:6 (4).

 

"Bol to veru dlhý čas. Som nadšená, že som si pripísala takýto úspech," citovala internetová stránka Tenisovej asociácie žien (WTA) 25-ročnú norimberskú rodáčku, momentálne 328. v renkingu.

 

Vaidišová bude v 2. kole čeliť rumunskej trojke hodnotenia Simone Halepovej, čerstvo šampiónke z kalifornského Indian Wells: "Beriem to ako príležitosť. Nikdy som proti nej nehrala, ona počas tej dávnejšej fázy mojej kariéry ešte nebola natoľko v obehu. Má však skvelú sezónu a je to výborná hráčka. Akurát môžem vybehnúť na kurt s odhodlaním počínať si čo najlepšie a dúfať v kvalitný zápas."

 

Vaidišová hrá v Miami na základe voľnej karty. V súťažnom dianí absentovala pre stratu motivácie aj rôzne zdravotné problémy od marca 2010 do septembra 2014. Do stredy posledný triumf na scéne WTA dosiahla 16. februára 2010 proti Američanke Laure Granvillovej v Memphise.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies