Tvorca sitkomu Priatelia vysvetlil, prečo sa Phoebe a Joey nemohli dať dokopy

NETKY.SK • 30 Január 2020, 14:53 • 2 min
Tvorca sitkomu Priatelia vysvetlil, prečo sa Phoebe a Joey nemohli dať dokopy

Boli rovnako uletení a každý z nás tak trochu veril, že raz ich možno scenáristi dajú dohromady. Veď v Priateľoch mal každý svoj pár - Rachel mala Rossa, Monica Chandlera a Phoebe mohla mať Joeyho. Prečo však medzi nimi tvorcovia nikdy nič vážnejšieho neodohrali?

slovakia

left justify in out

To je otázka, ktorá fanúšikov zaujímala dlhé roky. Záhadu rozlúskol jeden z tvorcov sitkomu Priatelia, David Crane.

 

Navzájom by sa dopĺňali

Možno mnoho fanúšikov sitkomu Priatelia (Friends) prekvapil fakt, že v samotnom deji dve postavy navždy zostali len priateľmi.

 

 

Phoebe (Lisa Kudrow) a Joey (Matt LeBlanc) mali k sebe charakterovo pomerne blízko, ale za desať rokov medzi nimi k ničomu vážnemu nedošlo. Túto záhadu sa pre fanúšikov rozhodol rozlúsknuť britský denník Metro.

 

Ona tak trochu prejdená hippiesačka, pesničkárka a zarytá vegetariánka, on milovník dobrého jedla, žien a neúspešný herec. Mohla by sa dvojica viac dopĺňať?

 

 

Obaja príliš uletení

Predstava ideálneho seriálového páru však nakoniec padla len na dve milostné dvojice - Chandlera (Matthew Perry) a Monicu (Courteney Cox), ktorí sa nakoniec aj vzali a Rachel (Jennifer Aniston) a Rossa (David Schwimmer), ktorí po dlhej pauze spolu mali dieťa a nakoniec aj zostali spolu.

 

Podľa Cranea by to bolo príliš okaté a divné dať dokopy Phoebe a Joeyho. "Ak je vaším cieľom udržať šesť postáv v ich príbehu pohromade, bolo by veľmi jednoduché ísť touto cestou, ale myslím si, že niečo také by bola veľká chyba," povedal.

 

 

Postavy Phoebe a Joeyho teda nikdy ani nemali skončiť spolu vo vzťahu inom, než je ten kamarátsky.

 

Nakoniec aj dobre, že sa tak stalo. Ktovie totiž, či by si Priatelia udržali toľko fanúšikov aj v prípade, že by intímnych vzťahov medzi šesticou priateľov z New Yorku bolo o niečo viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies