WTA Cincinnati: Turnaj bude bez zranenéj Sereny, Kerberová sa môže stať jednotkou

NETKY.SK • 16 August 2016, 14:59 • 2 min
WTA Cincinnati: Turnaj bude bez zranenéj Sereny, Kerberová sa môže stať jednotkou

CINCINNATI - Nemecká tenistka Angelique Kerberová sa na tohtotýždňovom turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open na tvrdom povrchu v americkom Cincinnati môže stať novou jednotkou svetového rebríčka vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná ľavoruká šampiónka z januárových melbournských grandslamových Australian Open musí získať titul. Pôvodne to platilo v kombinácii s nezdarom domácej líderky renkingu Sereny Williamsovej pred štvrťfinále. Američanka však napokon vrátila voľnú kartu, ktorú prijala možno aj pod vplyvom tejto situácie. Odhlásila sa pre problémy s rukou, oznámil twitter Tenisovej asociácie žien.

"Môj zápal v ramene neprestáva byť výzvou, ale už sa neviem dočkať návratu na kurt tak rýchlo, ako to len pôjde," uviedla Serena, ktorej miesto v "pavúku" aj s voľným žrebom na 1. kolo prevzala japonská lucky loserka z kvalifikácie Misaki Doiová a stretne sa s americkou "wild card" Christinou McHalovou.

Strieborná medailistka v singli z OH v Riu de Janeiro Kerberová nasadená ako druhá má tiež na úvod voľno a medzi najlepšími 32 bude čeliť lepšej zo stretnutia Kateryna Bondarenková (Ukr.) - Kristina Mladenovicová (Fr.). Na osemfinálové 3. kolo jej teoreticky podľa nasadenia vychádza Austrálčanka Samantha Stosurová, štrnástka podujatia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies