Elon Musk a jeho nový spôsob ako zarobiť peniaze i pomôcť

NETKY.SK • 23 Júl 2022, 16:57 • 2 min
Elon Musk a jeho nový spôsob ako zarobiť peniaze i pomôcť

Elon Musk podľa vlastných slov investoval do vývoja platformy viac ako tri miliardy amerických dolárov a na jej vývoji pracoval niekoľko rokov. Úspešnosť programu bola testami podľa Muska preukázaná na 91%.

slovakia

left justify in out

Quantum AI je automatizovaná platforma na obchodovanie s kryptomenami a akciami, ktorú vytvoril Elon Musk. Platforma funguje aj prostredníctvom aplikácie, ktorú si môžete stiahnuť do mobilu.

 

 „Quantum AI je navrhnutý tak, aby bol svet lepší. Elon vyvinul túto myšlienku ako obojstranne výhodnú. Potrebujete splatiť úvery alebo hypotéku? Chcete pomáhať ľuďom? Teraz môžete urobiť oboje," píše sa na oficálnom webe Quantum AI.

 

Z domova: Eduard Heger: Dokázali sme spolu pozdvihnúť Slovensko z biedy, musíme spolu vytrvať

 

img

 

Podľa dostupných informácií ide o prvý kvantový počítač na svete, ktorý je naprogramovaný tak, aby vám pomohol s tými najlepšími rozhodnutiami vo svete kryptomeny a akcií. Zisťuje obchody tak, že analyzuje rozdiely medzi cenami akcií každú nanosekundu, kedy sú akciové trhy otvorené (a robí predpovede, aj keď sú trhy zatvorené, takže budete vedieť, čo sa pravdepodobne stane, keď sa znova otvoria). Ak chcete platformu použiť, stačí sa zaregistrovať, vložiť aspoň 220 eur, vybrať si operácie, ktoré má platforma vykonať, a počkať na prvé zárobky.

 

„Využitím sily Quantum Computing nám môžete pomôcť získať exkluzivitu top 1 % a vyriešiť 4 hlavné problémy: Rozvinúť stabilnú a bohatú ekonomiku pre všetkých, vyliečiť chudobu, vyrovnať podmienky pre všetkých (nielen pre tých najbohatších). ), a pomôže vám splniť vaše finančné sny!" uvádza sa na oficiálnej stránke.

 

 

 

Elon Musk podľa vlastných slov investoval do vývoja platformy viac ako tri miliardy amerických dolárov a na jej vývoji pracoval niekoľko rokov. Úspešnosť programu bola testami podľa Muska preukázaná na 91%.

 

„Nie je to len obyčajná cesta, ako si zarobiť prostredníctvom kryptomien, rovnako ako chcem, aby sme sa raz zabývali na Marse, tak chcem, aby sme zlepšili svet tu, na tejto planéte. Verím, že Quantum AI tomu pomôže. Aj preto ak investujete prvých 250 amerických dolárov, už v tej chvíli nám pomôžete zároveň prispieť tým, ktorí to najviac potrebujú, " povedal Elon Musk na predstavovaní Quantum AI. 

 

Mohlo by vás zaujímať: Viktor Orbán v ohnivom prejave o Ukrajine. Kto podľa neho rozbíja Vyšehradskú štvorku?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona