PlayStation 5 dostáva novú aktualizáciu systému, teraz môžete ovládať jas kontrolky napájania

NETKY.SK • 13 Marec 2024, 19:18 • 2 min
PlayStation 5 dostáva novú aktualizáciu systému, teraz môžete ovládať jas kontrolky napájania

Spoločnosť Sony vydala systémovú aktualizáciu 9.00 softvéru PlayStation 5 a na svojich webových stránkach zverejnila poznámky k opravám.

slovakia

left justify in out

Táto aktualizácia pre konzolu Sony umožňuje upraviť jas indikátora napájania systému PS5, zlepšuje potlačenie šumu mikrofónu DualSense, umožňuje interakciu so zdieľanou obrazovkou pomocou ukazovateľov a emotikonov a vylepšuje zvuk DualSense reproduktora.

Ak chcete upraviť jas indikátora napájania systému PS5, prejdite do ponuky Settings > System > Beep and Light a vyberte možnosť Brightness.

Čo sa týka DualSense, reproduktory ovládača teraz dokážu produkovať zvuk s vyššou hlasitosťou, takže zvuky v hre a voice chat budete počuť jasnejšie. Spoločnosť Sony uviedla, že kvalita vstupného mikrofónu na DualSense bola vylepšená pomocou nového AI modelu strojového učenia. To znamená, že šum na pozadí spôsobený stlačením tlačidiel a zvukom z hry je "potlačený", čo snáď prispeje k lepšiemu zážitku z voice chatu.

Inde spoločnosť Sony pridala nové funkcie v sekciách Party a Share Screen. Ako už bolo spomenuté, hráči sledujúci Share Screen môžu používať ukazovatele a reakcie emoji na interakciu s hrou hostiteľa. Diváci môžu používať ukazovateľ alebo označiť konkrétne miesto na hernej obrazovke pomocou pingu a posielať reakcie emoji. Ak chcete túto funkciu sprístupniť, zapnite možnosť Viewer Interactions v nastavení funkcie Share Screen. Podporované sú emoji Unicode 15.1, čo znamená, že ich teraz môžete používať v správach.

Okrem toho spoločnosť Sony oznámila, že aktualizovala softvér zariadenia DualSense, DualSense Edge, PlayStation VR2, PlayStation VR2 Sense a ovládače Access. To má "zvýšiť ich stabilitu", aj keď nie je jasné, čo to presne znamená.

Úplný zoznam noviniek v aktualizácii 9.00 systému PlayStation 5 nájdeš tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: PlayStation, IGN, The Verge, Foto: IGN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies