Progresívne Slovensko vyráža na letnú kampaň, zamerať sa chce na nerozhodnutých voličov

NETKY.SK • 7 Júl 2023, 17:45 • 2 min
Progresívne Slovensko vyráža na letnú kampaň, zamerať sa chce na nerozhodnutých voličov

TRENČÍN - Progresívne Slovensko vyráža na letnú kampaň medzi ľudí. Zamerať sa chcú na nerozhodnutých voličov, pretože tí rozhodnú o víťazovi volieb, vyhlásil predseda PS a podpredseda EP Michal Šimečka.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

“Symbolicky z Trenčína dnes ohlasujeme začiatok našej letnej kampane, ktorú strávime medzi ľuďmi. Vyrážame za vami, chceme vás stretnúť a spoločne hovoriť o budúcnosti krajiny. Chceme prejsť Slovensko a dať šancu každému, kto má záujem, stretnúť našich kandidátov a kandidátky a opýtať sa na naše plány a riešenia,” uviedol Šimečka s tým, že okrem klasických diskusií PS pripravuje športové podujatia, behy, túry rodinné pikniky či pub kvízy. 

 

Hnutie sa chce zamerať aj na nerozhodnutých voličov, pre ktorých bude organizovať špeciálne diskusie. Dotazník politických postojov k zásadným otázkam pre budúcnosť Slovenska umožní nerozhodnutým voličom a voličkám svoje odpovede diskutovať priamo s kandidátmi a kandidátkami PS.

 

 

“Chceme dať ľuďom šancu ľahšie a lepšie sa rozhodnúť, kto akú budúcnosť pre Slovensko ponúka. Je medzi nami stále veľa nerozhodných ľudí a práve ich hlas môže rozhodnúť o tom, kto voľby vyhrá. Či si vyberieme budúcnosť alebo návrat do minulosti. PS si dobre uvedomujeme, že s vládou Roberta Fica Slovensko žiadnu budúcnosť nemá. Práve preto sa chceme v letnej kampani zamerať na nerozhodnutých voličov,” uzavrel Šimečka.

 

Plán aktivít Progresívneho Slovenska na celé leto je dostupný na webe hnutia: https://progresivne.sk/podujatia/ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Progresívne Slovensko - Komunikačné oddelenie / Marek Nemček Foto: TASR / Jaroslav Novák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies