Kaufland by rád konkuroval Amazonu aj na Slovensku. Na jeho webe nájdete snáď všetko

NETKY.SK • 22 Marec 2022, 15:30 • 2 min
Kaufland by rád konkuroval Amazonu aj na Slovensku. Na jeho webe nájdete snáď všetko

Od roku 2023 by mali na Slovensku spustiť novú online webovú službu Kauflandu, ktorý bude na svojom webe združovať predajcov podobne, ako to robí v zahraničí Amazon.

slovakia

left justify in out

Známy, predovšetkým potravinový reťazec, vstupuje na e-commerce trh, informuje portál Živé. Kaufland chystá spustenie online trhoviska, ktoré by malo byť veľmi podobné Amazonu. Ten združuje mnohé e-shopy predávajúce tovar, a to od elektroniky či potreby do domácnosti až po nábytok alebo knihy.

 

Zatiaľ svet nepozná podrobnosti, Kaufland však postupne začne spolupracovať s e-shopmi, ktorých produkty bude ponúkať za províziu.

 

img

 

„Špecifikom tejto platformy je, že väčšinu produktov ponúkajú národní a medzinárodní online obchodníci, ktorí využívajú trhovisko ako predajný kanál. Otvorenie nových online trhovísk na Slovensku a v Českej republike predstavuje štartovací signál na spustenie Kaufland Global Marketplace – technológie, ktorá ponúkne rýchly a jednoduchý prístup k medzinárodnému online obchodu,“ uviedol Kaufland.

 

Službu pláunujú na Slovensku spustiť v budúcom roku, zákazníci si môžu už teraz v praxi pozrieť, ako bude vyzerať. Existuje totiž nemecká verzia, ktorá bude zároveň základným podkladom pre spustenie slovenskej mutácie. 

 

img

 

„Vzhľadom na to, že celý predajný proces realizuje Kaufland.de, môžu obchodníci veľmi jednoducho používať štandardizované procesy trhoviska. Okrem toho poskytne platforma množstvo komplexných služieb, ako napríklad marketing vo vyhľadávačoch, spracovanie platieb a podporu služieb zákazníkom,“ napísal Kaufland v tlačovej správe. 

 

Kaufland umožní slovenským e-shopom figurovať aj v Nemecku a tým uľahčí slovenským domácim spoločnostiam zahraničnú expanziu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies