Walesania si sadnú s trénerom Colemanom za rokovací stôl

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 14:14 • 2 min
Walesania si sadnú s trénerom Colemanom za rokovací stôl

CARDIFF - Tréner waleskej futbalovej reprezentácie Chris Coleman je naklonený rokovaniam s tamojšou asociáciou ohľadne predĺženia svojho kontraktu.

slovakia

left justify in out

 Súčasná zmluva 45-ročného rodáka zo Swansea platí do leta tohto roka. Očakáva sa, že Coleman by mohol dostať novú ako odmenu za postup na ME 2016 do Francúzska, kde sa Wales v základnej B-skupine stretne aj so Slovenskom.


"Ak mám byť férový, musím priznať, že vedenie asociácie mi navrhlo rokovania už cez Vianoce. V súvislosti s prípravou na európsky šampionát sa však stále niečo deje, a tak sme sa dohodli, že najlepšie bude stretnúť sa v marci. Na budúci týždeň sa teda stretneme a celú vec preberieme," vyhlásil podľa BBC Sport Coleman, ktorý je prvým waleským koučom od čias Jimmyho Murphyho, ktorý priviedol tím svojej krajiny na vrcholné podujatie. Wales sa pod vedením legendárneho Murphyho predstavil na MS 1958 vo Švédsku. Coleman je vo funkcii od roku 2012, keď nahradil Garyho Speeda.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies