Baba Vanga predpovedala pre rok 2020 tieto desivé veštby

NETKY.SK • 22 Február 2020, 9:6 • 2 min
Baba Vanga predpovedala pre rok 2020 tieto desivé veštby

BRATISLAVA - Vanga, vlastným menom Vangelija Pandeva Dimitrova - Gušterova bola bulharská nevidiaca veštkyňa, ktorá okrem iného úspešne predpovedala potopenie ponorky Kursk, pád Sovietskeho zväzu, smrť princeznej Diany, katastrofu Černobyľu a mnoho iných udalostí, ktoré pohli svetom.

slovakia

left justify in out

Jej život je opradený rôznymi mýtmi. Údajne v ranom detstve prežila silnú búrku, pri ktorej prišla o zrak, ale zároveň nadobudla veštecké schopnosti. Pravda je, že počas socializmu sa tešila úcte najvyšších straníckych predstaviteľov, čo bolo v rozpore s ich materialistickým svetonázorom. Mnohé jej veštby nebudili svojho času veľkú dôveru. Napríklad o Kursku povedala: Kursk zatopí voda a nikto neprežije. Mnohí si mysleli, že má na mysli mesto Kursk a vysmievali sa tejto veštbe. Takže rovnako ako u Nostradama sa samotná veštba dá úplne objasniť až po danej udalosti.

 

Síce už táto najznámejšia veštkyňa už nie je medzi nami, stihla vyveštiť udalosti aj pre rok 2020. Viete, ktoré to sú?

 

Vojna chemickými zbraňami

Podľa Baby Vangy je pre tento rok ohromnou hrozbou vojna chemickými zbraňami. Dúfajme, že sa v tomto proroctve mýlila, pretože by potom ľudstvo bolo vo veľkom nebezpečenstve. Chemické zbrane sú v civilizovanom svete tabu a ich používanie je zakázané, uvádza extra.cz.

 

Klimatická katastrofa

Najviac by sa ľudia mali obávať klimatických katastrof, ako je napríklad globálne otepľovanie. Ekológovia a klimatológovia vrátane Grety Thunberga na problém už dlho upozorňujú. Desivé následky otepľovania pocítila v minulom roku Austrália, Sibír a Amazónia, keď ich zasiahli nezvládnuteľné požiare. Ľudstvo si hrozbu pomaly začína uvedomovať, snáď sa teda aktuálny stav ešte nezhorší.

 

 

Povstanie sovietov

Vanga predpovedala, že zhruba v prvej štvrtine 21. storočia povstane z popola zaniknutý Sovietsky zväz. Pozostatky komunizmu sú síce viditeľné v mnohých krajoch, snáď sa ale nevráti v plnej sile.

 

Drak, ktorý ovládne ľudstvo

"Silný drak ovládne ľudstvo. Tri obri sa spoja. Niektorí ľudia budú mať červené peniaze. Vidím čísla 100, 5 a mnoho núl," veštila údajne pred desiatkami rokov slepá Vanga. Draka podľa všetkého predstavuje Čína a obri sú Rusko, India a opäť Čína. 100 čínskych juanov (bankovka) má červenú farbu, rovnako ako ruská 5000 rublovka.

 

Ekonomická kríza v Európe

Európsku úniu opustila Veľká Británia. Je teda možné, že by odchod Spojeného kráľovstva mal apokalyptický efekt? Podľa Baby Vangy totiž Európanov čakajú naozaj ťažké časy.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona