Jozef Oklamčák oslavuje ženy od narodenia, pozrite si exkluzívnu reportáž z MDŽ párty ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA 2023!

NETKY.SK • 12 Marec 2023, 12:48 • 2 min
Jozef Oklamčák oslavuje ženy od narodenia, pozrite si exkluzívnu reportáž z MDŽ párty ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA 2023!

Zakladateľ súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák zorganizoval pre členov unikátneho zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV bujarú oslavu MDŽ! Na akcii v reštaurácii Archa v Bratislave vyhlásil odborník na ženskú krásu Levice MDŽ párty ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA 2023. Pozrite si čo exkluzívne pre Netky prezradili Jozef Oklamčák, Eva Máziková, Jadranka, Petra Nagyová Džerengová a Oliver Andrásy!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

ČESKOSLOVENSKÝ LEV je zoskupenie známych a úspešných ľudí, športového, kultúrneho a spoločenského života. Patril do neho aj zosnulý režisér Juraj Jakubisko, ktorého si Jozef Oklamčák uctil v úvode párty zapálením sviečky a minútou ticha. Potom sa už rozbehla zábava, akú si ženy na MDŽ zaslúžia.

img

 

Ja oslavujem ženy od môjho narodenia. Som orientovaný na ženy a všetko, čo sa týka žien, je mi blízke. Našu Valentínsku show majú ešte teraz všetci v pamäti. Ženy sú základ života, bez nich ani na krok. Pre každú z nich som si dnes pripravil ružu a prekvapenie od značky WOMEN SECRET,“ s úsmevom prezradil šéf LEVOV Jozef Oklamčák.

 

Zabaviť na párty sa prišli aj ďalší členovia LEVA, humorista Oliver Andrásy, primár Juraj Štofko či Noro Meszároš. Do tanca zaspievala energická Eva Máziková, ktorá kvôli tomu pricestovala až z Nemecka.

S Jožkom sa poznám už dlho a konečne som na jeho párty. Myslím si, že každá žena by mala byť oslavovaná každý deň a nielen na MDŽ. Lebo žena robí podľa mňa omnoho viac ako muži. Prepáčte chlapci, ale ste lepšie platení a vyzeráte lepšie, keď ste starší. Ale žena, by mala byť stále oslavovaná, lebo je matka,“ povedala pre Netky vždy dobre naladená Eva Máziková.

img

 

Eva Máziková si odniesla aj ocenenie LEVICA MDŽ PÁRTY 2023. Odborník na krásu Jozef Oklamčák vyhlásil celkovo štyri, okrem Evy Mázikovej aj Jadranku Handlovskú, spisovateľku Petru Nagyovú Džerengovú a členku LEVA Milenu Figurovú.

S Jožkom Oklamčákom sa poznáme už veľmi dlho, to je vážna história. Od mojich 19-tich rokov. Rada som prišla na oslavu žien k Jožkovi, sme tu v červenom, také rozkvitnuté kvetinky. Na MDŽ si spomínam rada, keď žili moji starí rodičia, starý otec vždy priniesol kvety aj mne a ja som si to vždy považovala,“ neskrývala radosť speváčka Jadranka Handlovská.

 

img

 

„Jožko Oklamčák bol na krste mojej ostatnej knihy a jeho manželka je narodená 3.3 rovnako ako ja, tak to nás spája. Byť Levicou je niečo, čo ku mne sedí, mám veľa detí, ochraňujem moju svorku a bojujem s inými levicami. Ale našla som aj môjho leva, ktorý ma chráni. Cítim sa dobre a potešená,“ skonštatovala spisovateľka Petra Nagyová Džerengová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona