Obvinenia zo sexuálneho útoku Kevina Spaceyho stiahli, aká je ale pravda?

NETKY.SK • 18 Júl 2019, 9:31 • 2 min
Obvinenia zo sexuálneho útoku Kevina Spaceyho stiahli, aká je ale pravda?

BOSTON - Prokuratúra v americkom štáte Massachusetts oficiálne stiahla obvinenia zo sexuálneho obťažovania voči známemu hercovi Kevinovi Spaceymu.

slovakia

left justify in out

Kevina Spaceyho obvinili zo sexuálneho útoku, ktorý sa mal odohrať ešte v roku 2016. Vtedy herec na ostrove Nantucket v reštaurácii a v bare údajne sexuálne obťažoval 18-ročného mladíka. Mal sa ho vraj dotýkať na intímnych miestach, pričom mu kupoval alkoholické nápoje. V štáte Massachusetts je pritom požívanie alkoholu limitované vekom 21 rokov.

 

img

 

Tieto obvinenia herec okamžite odmietol, no napriek tomu čelil žalobe a súdnemu procesu. Prokuratúra však musela obvinenia stiahnuť, pretože dotknutý mladý muž, ktorý herca žaluje, odmietol vypovedať ako svedok. Muž mal obhajobe odovzdať mobilný telefón, ktorý použil v noci, keď došlo k údajnému obťažovaniu. Uviedol však, že telefón nemá.

 

img

 

Spaceyho právnici sa do situácie hneď „obuli“ a mladého muža obvinili, že z mobilného telefónu vymazal textové správy, ktoré by podporili hercovu obhajobu.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona