Vyskúšali sme Zerex Extralong, tu je recenzia

NETKY.SK • 30 Apríl 2020, 17:32 • 2 min
Vyskúšali sme Zerex Extralong, tu je recenzia

Zerex Extralong sú tabletky na lepšiu výdrž v posteli. Teda, niežeby z vás spravili rovno perpetum mobile, ale taká prírodná pomoc s oddialením vyvrcholenia tiež nie je na škodu.

slovakia

left justify in out

Za všetkým stojí kombinácia unikátnych prírodných látok, ktorých spojením sa docielilo to, že muž dokáže predĺžiť svoj styk o niekoľko čarovných chvíľ – nebudú to desiatky minút – to nie, ale aj pár šesťdesiatsekundoviek navyše poteší.

 

K tomu si prirátajte stabilnú a pevnú erekciu, ktorú podporuje tiež a takisto nabudené libido – nevidíme jediný dôvod, prečo po nich nesiahnuť. Ak ešte náhodou stále váhate – tu je recenzia.

 

Čo všetko vďaka Zerex Extralong dokážete podporiť?

- dlhší pohlavný styk – a teda žiadne predčasné faux pas nehrozí (zväčša)
- rýchlejší nástup erekcie – vždy pripravený na akciu (pre „spoločensky unavených“ toto neplatí)
- kvalitnú erekciu počas celého styku – zlyhanie v tomto smere je snáď ešte viac  frustrujúcejšie
- lepší výkon v posteli – to znamená viac rozkoše pre vás i vašu partnerku
- libido - viac sexuálneho apetítu robí v intímnej sfére ozajstné divy
- psychické rozpoloženie – keď všetko funguje ako švajčiarske hodinky, tak jednoducho sa vám musí neprestajne rozlievať úsmev na tvári, a nevravte, že nie…

 

Fajn, takže presne takto by to malo vyzerať po užití zázračnej tabletky, ktorou Zerex Extralong žiaľ celkom určite nie je. Ale ani sa tak nechce tváriť – ako všeliek na všetko. Je „len“ kvalitným výživovým doplnkom, vďaka ktorému sa k perfektnému intímnemu životu (rozumej bez chybičky krásy) môžete priblížiť aspoň na dohľad. A to je podľa nás takisto viac než úctyhodný výkon.

 

Ako na oddialenie ejakulácie?

Čo teda robiť ak máte pocit, že vás vaše vyvrcholenie zastihne nepripraveného (a vašu partnerku „jakbysmet“)? Možností je viac a najlepšie ak ich budete medzi sebou kombinovať. O čom hovoríme?

 

Skúste Master-Johnsonovu metódu

Cvičenie robí majstra. Princíp tejto metódy spočíva v tom, že kontrolu nad vašim vyvrcholením prevezme partnerka. Jedná sa o jednoduchý spôsob, pri ktorom váš penis vezme do ruky a tesne predtým ako má dôjsť k výronu semena ho pod žaluďom stlačí. Cvičiť treba dlhodobo a výsledok sa určite dostaví.

 

Tabletky s overeným prírodným zložením

Tabletky, ktoré obsahujú optimálnu kombináciu prírodných látok, najčastejšie látok rastlinného pôvodu a aminokyseliny, dokážu v tomto smere pomôcť pozvoľne a postupne. Výraznejšie zlepšenie tak môžete očakávať, keď ich budete užívať pravidelne a dlhodobo (platí aj na Zerex Extralong)

 

Krémy a gély, hrubšie kondómy

Existuje množstvo znecitlivujúcich gélov, krémov a mastí, ktoré dokážu potlačiť prílišnú vzrušivosť a následne oddialiť ejakuláciu. Má to však niekoľko háčikov – krém napríklad môže znecitlivieť aj partnerkino pohlavie. Riešením je síce nasadenie kondómu, len či to nebude až príliš... vyskúšajte uvidíte. Takisto existujú špeciálne hrubšie prezervatívy, prípadne si ich môžete nasadiť dva naraz. Či sa dá ešte v tomto prípade hovoriť o pôžitku je ale otázne.

 

Iné

Predčasná ejakulácia sa dá riešiť aj pomocou špeciálnych lekárskych postupov a užívaním vhodných liekov. Samozrejme po odbornom vyšetrení. Takto sa napríklad môže zistiť, že problém s predčasným vyvrcholením je spôsobený skrátenou uzdičkou. Takisto môže prísť aj k nasadeniu vhodného lieku (jediný u nás povolený liek na predčasnú ejakuláciu je momentálne Priligy).

 

Zloženie Zerex Extralong

Všetko stojí a padá na zložení – to je jednoduchá rovnica, ktorá univerzálne platí na všetky tabletky, výživové doplnky, či lieky. Pri Zerexe Extralong sa podarilo nakombinovať účinnú a pestrú prírodnú zmes aktívnych látok, ktoré zahŕňajú ako overené rastlinné extrakty (ženšen, maca, kovičník, a aby sme nezabudli aj teobromín z kakaových bôbov), tak aj dôležité aminokyseliny (arginín, citrulín a lyzín). Poďme si o jednotlivých komponentoch prípravku povedať čosi viac.

 

img

 

Ženšen

Ženšen, alias Všehoj ázijský (lat. Panax ginseng) je legendárna rastlina tradičnej ázijskej medicíny (Čína, Kórea, ale aj Rusko), kde slúži ako pomoc pri mnohých zdravotných indikáciách. Taktiež je to známe afrodiziakum, ktoré podporuje erekciu a čo sa týka predĺženia styku, tak v tomto smere sa oceňuje jeho schopnosť potláčať stres a tiež podpora normálneho psychického rozpoloženia (čo potvrdzujú aj viaceré vedecké texty).

Maca

Maca - Žerucha peruánska (lat. Lepidium meyenii) je bylina, ktorá pochádza z Južnej Ameriky, kde rastie v špecifických klimatických podmienkach (peruánske Andy). Považuje sa za superpotravinu pre jej obdivuhodné nutričné hodnoty. V Zerexe Extralong sa nachádza z viacerých dôvodov. V prvom rade ide o schopnosť rastliny dodať nášmu telu riadnu dávku energie a vitality (vplyv na fyzickú i psychickú výkonnosť je vedecky doložený) a v tom druhom aj podporiť mužskú potenciu (vrátane podpory tvorby spermií).

Kotvičník

Kotvičník zemný, latinsky Tribulus terrestris, je liečivá bylina, ktorú pozná každý, kto využíva schopnosť tejto rastliny pozitívne vplývať na hladinu testosterónu v tele. Aj preto je práve Tribulus veľmi často súčasťou doplnkov na zvýšenie fyzickej výkonnosti a vytrvalosti (vedecká štúdia). To isté platí pre prípravky na podporu erekcie, libida a sexuálnej kondície. Máloktorý kvalitný produkt v tejto oblasti ho neobsahuje vôbec (aj značka Zerex na ňom stavia...).

Pestrec

Pestrec mariánsky (lat. Silybum marianum) je rastlina, ktorá sa reálne využíva na pomoc s viacerými zdravotnými ťažkosťami – vďaka hlavnej aktívnej látke s názvom sylimarín pôsobí pozitívne najmä na pečeň (má klinicky dokázaný hepatoprotektívny účinok). Zerex Extralong zase profituje z priaznivého vplyvu bylinky na našu pohlavnú sústavu, pretože podporuje lepšie prekrvenie (a stav ciev) + oceňuje sa aj jej pozitívny vplyv na nervovú sústavu.

Teobromín

Teobromín je alkaloid, ktorý sa prirodzene nachádza v kakau. Stimuluje srdcovú činnosť a má vazodilatačné účinky – to znamená, že rozširuje cievy. Tým podporuje mimo iné aj optimálne prekrvenie pohlavnej sústavy a lepšiu erekciu.

L-arginín

L-arginín je semiesenciálna aminokyselina, ktorá v našom tele stimuluje produkciu oxidu dusnatého. Práve táto látka pomáha uvoľňovať cievy a takto prispieva k lepšiemu prekrveniu pohlavného ústrojenstva, kvalitnejšej a dlhšie trvajúcej erekcii.

L-citrulín

Zerex Extralong obsahuje aj ďalšiu aminokyselinu s podobným účinkom – t.j. L-citrulín, ktorý sa v našom tele sčasti mení práve na L-arginín. Okrem toho pomáha s únavou a podporuje zvýšenie výkonnosti a kondície.

L-lyzín

L-lyzín je aminokyselina, ktorá je známa tým, že blokuje cievne usadeniny, ktoré inak spomaľujú prietok krvi. Prispieva teda k lepšiemu prekrveniu celej pohlavnej sústavy, svalstva a aj k lepšej funkcii periférnych ciev (pretože zlepšuje ich pružnosť).

 

Ako a kedy Zerex Extralong užívať

Tak tieto tabletky si môžete dať vždy keď cítite, že to s vašim vyvrcholením, respektíve vašou výdržou, nie je celkom ono a vedeli by ste si predstaviť aj lepší výkon. Zerex Extralong sa užíva cca 60 minút pred pohlavným stykom v dávke 1-2 kapsuly (pričom 2 kapsuly sú aj odporúčaná maximálna denná dávka). Nekombinujte ho s inými tabletkami zameranými na posilnenie sexuálnych funkcií, ani s alkoholom.

 

img

 

Vedľajšie účinky?

Žiadne, Zerex Extralong obsahuje iba prírodné látky, ktorých užívaním neriskujete nežiadúce negatívne prejavy (výnimočne sa u citlivejších jedincov môžu prejaviť počiatočné a prechodné problémy s trávením). Samozrejme pri dodržaní výrobcom odporúčaného dávkovania.

 

Skúsenosti so Zerex Extralong hovoria jasne

Tieto tabletky, po ktorých siahlo už niekoľko tisíc mužov, majú naozaj výborné referencie. Tie sa týkajú hlavne zaujímavých účinkov s reálnymi výsledkami a prírodného zloženia, pričom za veľkú výhodu sa považuje aj fakt, že ich užívaním nehrozia žiadne vedľajšie účinky.

 

Ak však niekto očakáva terno hneď po užití prvej dávky – mýli sa. Takto to jednoducho nefunguje. Áno, zlepšenie, či pocit z „lepšie vykonanej práce“ tam bude, no reálne viditeľný efekt, to znamená evidentne dlhší pohlavný styk, bude výsledkom dlhodobejšieho užívania. Seriózne zhodnotiť účinok Zerex Extralong teda budete môcť posúdiť až po využití aspoň jedného celého balenia. Ak nie je trpezlivosť vaša silná stránka – tak s užívaním akéhokoľvek výživového doplnku (nielen na erekciu a sexuálnu kondíciu) budete mať problém. No podľa mnohých mužov sa pri Zerexe Extralong naozaj oplatí vydržať. Skúsite to s ním aj vy?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies