VIDEO Šport miluje až tak, že ho nezastaví ani lockdown!

NETKY.SK • 15 Január 2021, 22:08 • 2 min
VIDEO Šport miluje až tak, že ho nezastaví ani lockdown!

Tento chlapík si vytvoril svoje vlastné súťaže, natočil to a vzniklo fenomenálne video o tom, že ľudská myseľ vie byť naozaj kreatívna.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ patríte medzi milovníkov futbalu, basketbalu či iného druhu športu, nasledujúce videá vám odhalia, že vášeň k niečomu môže byť tak veľká, ako len ľudská myseľ dovoľuje.

 

Američan Michael D Shields už nemohol zniesť pomyslenie na to, že si nemôže ísť zahrať basketbal, bejzbal či futbal. Svoj voľný čas preto vyplnil doma tak, ako nikto iný. Natočil hneď niekoľko športových výziev, pri ktorých sa len zastavuje mozog.

 

img

 

Presná streľba 

Z prvého pohľadu to vyzerá strašne. Veď posúďte sami. Hneď tou prvou je hádzanie do mini basketbalového koša. Namiesto lopty však použil toaletný papier, a do koša umiestnil držiak, ktorý je súčasťou každého WC. Toaleťák sa následne snažil hodiť presne tak, aby sa na držiak nasunul, nestačilo len trafiť do koša. Celkom náročné, čo poviete?

 

 

Ďalšia challenge bola tiež s basketbalovým košom. Akurát v ňom bola konzola a Michael sa snažil hodiť CD presne do miesta, kde sa vkladá do konzoly.

 

Klasika pre USA 

Ďalej tu bol americký futbal. Hodiť šišku nie je vôbec jednoduché. Pokiaĺ ste to už niekedy skúšali, viete o čom hovorím. Hodiť ju presne tak, aby letela rovno v špirále, a nerotovala zhora nadol je obzvlásť náročné. Teraz to skúste presne tak isto s toaletným papierom. Vyberte si držiak, ako to spravil Michael a pokúste sa nahrať imagimárnemu spoluhráčovi tak, aby šišku (toaleťák) chytil.

 

 

Michael vo svojom videu predstavuje dokopy 10 športových výziev. Niektoré sa konajú aj na vonkajšom otvorenom priestranstve. Napríklad bejzbalovou pálkou odpáliť loptu do niekoľko metrov vzdialeného basketbalového koša. I keď to nedopadlo ako malo. Sumár všetkých desiatich výziev ponúkame tu.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies