Vyhostený ruský fanúšik sa vrátil do Francúzska

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 09:08 • 2 min
Vyhostený ruský fanúšik sa vrátil do Francúzska

TOULOUSE - Vyhostený ruský fanúšik Alexander Šprygin sa verejne pochválil, že je späť na futbalových majstrovstvách Európy vo Francúzsku, hoci ho deportovali.

slovakia

left justify in out

V pondelok na twitteri zverejnil svoje fotografie zo štadióna v Toulouse, kde "zborná" na záver diania v slovenskej základnej B-skupine hrá s Walesom. Šprygin je členom vládnej komisie, ktorá dohliada na prípravu MS 2018 v Rusku. Uznal, že publikoval snímky s pravičiarskou tematikou, ale odmietol, že on či skupina priaznivcov, ktorej je hovorcom, vyznávajú fašistickú ideológiu.

 

Šprygin bol medzi dvadsiatkou osôb vyhostených z krajiny galského kohúta pre podiel na násilnostiam sprevádzajúcich marseilleský duel Rusov s Angličanmi (1:1), troch páchateľov uväznili. Koncom minulého týždňa pre The Associated Press konkretizoval, že francúzske úrady nezrušili platnosť víz predmetných osôb. Prezradil, že všetci sa plánujú vrátiť. Teraz oznámil, že to urobil atypickou cestou pod rúškom tmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies