ŠK Slovan je majster SR Niké ligy rekordný 14. krát. Titul získal remízou nad DAC Dunajská Streda na domácom Tehelnom poli

NETKY.SK • 15 Apríl 2024, 17:29 • 2 min
ŠK Slovan je majster SR Niké ligy rekordný 14. krát. Titul získal remízou nad DAC Dunajská Streda na domácom Tehelnom poli

Bratislava 13.4.2024 : Zaslúžený titul Majstra spolu oslávili aj jubilanti Jozef Oklamčák a majiteľ klubu Ivan Kmotrík st. Bujaré oslavy nasledovali po remízovanom zápase, ktorý ukončili rozhodcovia Marhefka - Poláček, Jekkel. Belasí získali šiesty titul v rade (2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024) a jubilejný tridsiaty v histórii.

slovakia

left justify in out

Pred začatím zápasu, si naša obľúbená slovenská celebrita pôsobiaca v biznise krásy a marketingu Jozef Oklamčák, majiteľ Oklamčák Production, a zakladateľ súťaže Miss Slovensko začal oslavu v príjemnom prostredí sektoru Gold VIP na štadióne Tehelné pole. Ozaj veľmi chutné občerstvenie formou rôznych jedál (flank stejk, krevety, klobáska, rezne, šaláty, dezerty) a rôzne alko a nealko bolo od otvorenia VIP až do konca a počas prestávky tak isto k dispozícii pre všetkých hostí, ktorí či už boli niekým obdarovaní, alebo si sami zakúpili VIP Gold (200,-EUR). To sa už na tribúnach zhromažďovali ľudia a hore v Skiboboch  sa čakalo netrpezlivo na výsledok zápasu. V tomto čase mal už pán majiteľ Ivan Kmotrík st. výbornú náladu,  z nádherného počasia, ktorý v uplynulú sobotu 13. 4. 2024 bolo na Slovensku a aj v Bratislave bolo príjemných 24 stupňov. Nádherný dar prírody k narodeninám si páni užívali počas celého podujatia pri jedle, pití a celkovej atmosfére zápasu.

Oba tímy nastúpili a hrali v takejto zostave:

Slovan: Borjan - Bajrič, Kašia, Wimmer (58. Tolič) - Blackman (81. Pauschek), Savvidis, Kucka, Vojtko (77. Zmrhal) - Barseghajn, Strelec (81. Sharani), Marcelli (77. Weiss).

DAC: Popovič - Csinger, Kačaraba, Brunetti - Dimun - Andzouana, Vitális (88. Charatin), Herc (70. Káčer), Mendez (70. Goure ) - Trusa (88. Gruszkowski), Koné (57. Redzic). 

Belasí nastúpili v rozostavení 3-4-3, na lavičke náhradníkov bol po zranení pripravený kapitán Weiss ml., osobné voľno dostal Jaba Kankava. Belasí mohli hneď po 5 minútach otvoriť skóre. David Strelec mieril sám na Popoviča, zoči-voči srbskému brankárovi však pri zakončení neuspel. Prvú polku prvého polčasu výrazne tlačili hráči Slovanu no nepremohli obranu Dunajskej Stredy. Hráči DAC sa pripomenuli až v druhej polovici prvého polčasu a to hlavne Trusa, ktorý prešiel po pravej strane a skúsil to na bránu, no lopta preletela ponad brvno po teči brániaceho hráča Slovanu.

Druhý polčas bol už trošku viac napätý. Hneď v jeho úvode ustál Slovan tutovku hostí, keď Trusa z blízka hlavičkoval do ľavej žrde. Belasí neostali nič dĺžni a zakrátko prišiel pokus Barseghjanova a následne Vojtko na zadnej žrdi prudko vracal loptu pred bránu, kde zasiahol Popovič aj s prispením obrancov. Hra ostala 0:0 až do samého konca, ktorý vyvrcholil po hvizde píšťaly veľkým burácajúcim privaLom fanúšikov na hracie pole a nasledovala oslava.

Jozef Oklamčák počas celého zápasu, prvého aj druhého polčasu horlivo fandil Belasím a sledoval pozorne každý ich útok aj obranu."Ten záver, to bola fakt sila, bol to jeden z najlepších zážitkov môjho života" vyjadril sa pre redackiu Netky.sk po skončenzápasu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
zdroj: Netky.sk, ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies