Démonický Carnage opäť na scéne! Veľkolepo prichádza komiksovka Venom 2

NETKY.SK • 13 Máj 2021, 11:16 • 2 min
Démonický Carnage opäť na scéne! Veľkolepo prichádza komiksovka Venom 2

Bol pre teba Venom s Tomom Hardym nezabudnuteľný? Tak ťa určite potešíme, že sa k nám pomaly, ale o to istejšie blíži pokračovanie. Venom 2: Carange prichádza v tomto prípade natočil Andy Serkis a v hlavnej úlohe sa môžeme tešiť na Toma Hardyho a Michelle Williams.

slovakia

left justify in out

Ak patria komiksy medzi tvoju záľubu, tak si určite spomenieš na záver prvého Venoma. Nejde o nič prekvapujúce a vieme, kto bude hlavným záporákom. Bude ním obávaný psychopatický sériový vrah Cletus Kasady, ktorý sa po kontakte so symbiontom zmení na démonického Carnagea.

 

 

 

Carnage patrí k obzvlášť obľúbeným antihrdinom, na filmovom plátne sme ho doteraz nemali možnosť vidieť.  Harrelson sa navyše javí ako veľmi dobrá voľba.  A čo  samotný trailer? V podstate môžeme povedať asi toľko, že tí, ktorým sa páčil prvý diel, by mali byť z materiálu a vytvorenej atmosféry spokojní aj tentokrát. Zrejme nás opäť čaká veľa akcie, trikov, ale aj nejaký ten humor. 

 

 

Pôvodne sme sa z filmu mali tešiť už minulý rok, ale pandémia koronavírusu urobila štúdiu Sony škrt cez rozpočet. Premiéra je momentálne naplánovaná na 16. septembra 2021.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona