Vydajte sa na nedeľný lampiónový sprievod na hrade Devín

NETKY.SK • 24 November 2023, 08:46 • 2 min
Vydajte sa na nedeľný lampiónový sprievod na hrade Devín

Ak sa chcete dozvedieť niečo viac spoza hradieb Devína, aké zmeny nastali na hrade počas tohto roku, aké plány ho čakajú v zime a nastávajúcej sezóne, a ďalšie zaujímavé informácie „z prvej ruky“, môžete sa aj vy v nedeľu zúčastniť komentovanej prechádzky „Za hradbami Devína.“

slovakia

left justify in out

Prehliadka sa začína v nedeľu o 15.00, vítaní sú nielen obyvatelia mestskej časti Devín, ale všetci, ktorí sa chcú dozvedieť viac zaujímavých podrobností o živote v priestoroch našej národnej kultúrnej pamiatky.

Komentovanú prechádzku povedie priamo vedúci hradu Milan Zálešák, ktorý dokáže fundovane odpovedať na všetky otázky, týkajúce sa správy a histórie hradu. K prehliadke je pre účastníkov pripravený do tohto počasia aj teplý nápoj.

No to nie je všetko, program na hrade Devín pokračuje po skončení prehliadky o 16.30 jedinečným lampiónovým sprievodom. Múzeum mesta Bratislavy, ktoré podujatie organizuje a pod ktorého správu hrad patrí vyzýva Bratislavčanov aj návštevníkov mesta, aby sa zapojili do tohto ojedinelého víkendového podujatia a pomohli tak rozžiariť toto historické miesto čo najväčším počtom lampiónov.

Vstupenky na nedeľné podujatie na Devíne si môžete zakúpiť TU.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies