VšZP od augusta zazmluvnila ďalšiu zdravotnú starostlivosť v Nemocnici Bory

NETKY.SK • 25 Júl 2023, 18:00 • 2 min
VšZP od augusta zazmluvnila ďalšiu zdravotnú starostlivosť v Nemocnici Bory

BRATISLAVA - Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) pokračuje v zazmluvňovaní bratislavskej Nemocnice Bory.

slovakia

left justify in out

Pre jej poistencov bude od augusta plne dostupné poskytovanie zdravotnej starostlivosti vo všetkých ambulanciách. Pokračuje sa tiež v rokovaniach o zazmluvnení ústavnej zdravotnej starostlivosti.

 

Informovala o tom manažérka oddelenia komunikácie poisťovne Eva Peterová. Plne dostupné budú aj stacionáre a operačné výkony, ktoré sú poskytované v jednodňovej zdravotnej starostlivosti. "Obe strany sa tiež dohodli na sprístupnení termínov vyhradených pre poistencov VšZP, ktoré budú dostupné aj cez mobilnú aplikáciu VšZP," uviedla Peterová.

 

Zároveň sa rozbiehajú ďalšie rokovania k zazmluvneniu ústavnej zdravotnej starostlivosti. Cieľom VšZP je sprístupniť ju pre svojich poistencov od septembra. "Plnohodnotná a bezpečná zdravotná starostlivosť pre poistencov je pre VšZP prvoradým záujmom," dodala Peterová. Súkromné zdravotné poisťovne Dôvera a Union zazmluvnili plný rozsah zdravotnej starostlivosti vrátane ústavnej ešte v marci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Nemocnica Bory
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies