Všetko hodila za hlavu: Veronika Zajícová je pripravená vrátiť sa na víťaznú vlnu

NETKY.SK • 23 November 2023, 18:00 • 2 min
Všetko hodila za hlavu: Veronika Zajícová je pripravená vrátiť sa na víťaznú vlnu

PRAHA - Česká MMA bojovníčka Veronika Zajícová zažívala posledné mesiace hektické obdobie. Okrem neúspešnej účasti v súťaži Miss Česká republika, tesnej bodovej prehre s Aminou Mukhamed, zvláštneho zápasu s Michaelou Dostálovou sa ešte dostala do medializovaného konfliktu s Pavlou Kladivovou.

slovakia

left justify in out

Najbližšie uvidíme Zajícovú v akcii túto sobotu na RFA 13 v Budapešti, kde vyzve domácu bojovníčku Beátu Juhász. Aktuálne má Zajícová medzi profesionálmi vyrovnané skóre 1-1 a pokiaľ nechce mať zápornú bilanciu proti maďarskej súperke musí bezpodmienečne zvíťaziť. RFA 13 prebehne 25. novembra od 19:00. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

 

Dva kontroverzné verdikty

Ako neporazená medzi profesionálkami vstupovala na domácu pôdu v Havířove z pozície favortiky. Proti Ukrajinke Amine Mukhamed predviedla v úvodných dvoch kolách kvalitnú obranu proti strhom a v očiach mnohých fanúšikov si ich pripísala na svoju stranu. Všetci bodoví rozhodcovia však boli proti a o víťazstve Mukhamed napokon rozhodlo 3. kolo, v ktorom Ukrajinka vsadila predovšetkým na kontrolu.

Na podujatí COTS 6 sa Zajícová s Dostálovou postarali o jeden z najbizarnejších momentov večera. Nejasnosti ohľadom pravidiel spôsobili, že ich obe bojovníčky porušovali ako na bežiacom páse. Zápas tak nepriniesiol žiadnu víťazku a bol ukončený ako No Contest.

 

Až také jednoznačné to nebude

Po dvoch sklamaniach v oboch posledných zápasoch sa tentokrát Zajícová predstaví v klietke znova. Jej súperka Beáta Juhász má výrazne zápornú bilanciu, no podľa českej bojovníčky to v ich vzájomnom dueli nebude zohrávať veľkú rolu. Juhász totiž zápasila so súperkami z organizácií PFL či Brave a súboj sa navyše odohrá v kategórii do 55 kilogramov.
 
Zajícovej prirodzená váha je strawweight, teda do 52 kg. Českú krásku navyše v posledných dňoch trápila choroba, no aktuálne je naplno pripravená ísť si po svoje druhé kariérne víťazstvo medzi profesionálkami. Či sa jej to podarí, zistíme už túto sobotu. Celý turnaj RFA 13 môžete sledovať aj prostredníctvom platformy PPV.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies