Vražda študentky v Bratislave. Ukrajinec opísal, čo sa stalo!

NETKY.SK • 27 Jún 2022, 15:12 • 2 min
Vražda študentky v Bratislave. Ukrajinec opísal, čo sa stalo!

BRATISLAVA - Mladý muž, ktorý sa priznal k zabitiu Ukrajinky, polícii prezradil motív svojho konania.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Volodymyr pred sudcom zopakoval, že o rok mladšie dievča prišiel navštíviť na internát po tom, ako sa mu nepodarilo spraviť skúšku. Bol nahnevaný, lebo Mária skúšku spravila a nedala mu odpísať. Neodpovedala mu ani na správy, a preto išiel za ňou. 

 

img

Rekonštrukcia vraždy 

 

V izbe sa začali hádať a študent ju začal škrtiť na posteli. Po chvíli však prestal, obeť začala kričať a poškriabala ho na krku. Zhodil ju na zem a tam ju približne dve minúty dusil, kým nezomrela. Ukrajinec chcel potom zahladiť stopy, dievča prikryl dekou a vyzliekol jej ponožky. 

 

Prečítajte si tiež: Zrušili príkaz na zatknutie Miroslava Výboha

 

Na druhý deň chcel s kamarátom a vrátničkou skontrolovať kamarátku, ktorú našli mŕtvu. Po príchode polície povedal, že mala problémy so srdcom. O niekoľko dní neskôr sa však išiel priznať. Jeho matka, ktorá o čine vedela, mu v tom chcela zabrániť. 

 

img

 

Vrah uviedol, že trpí schizofréniou a podstúpil aj liečbu. Približne pred mesiacom prestal užívať lieky, pričom lekárka ho varovala, že ak prestane s liečbou, skončí v nemocnici. 

 

Muž je v súčasnosti v rukách súdnych znalcov. 

 

Možno vás zaujme: Desivý nález! Dovolenkári objavili mŕtvoly dvoch migrantov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies