Festival Pohoda organizuje Koncert pre Ukrajinu

NETKY.SK • 27 Február 2022, 09:08 • 2 min
Festival Pohoda organizuje Koncert pre Ukrajinu

BRATISLAVA – Festival Pohoda organizuje v nedeľu od 15.00 h na Hlavnom námestí v Bratislave Koncert pre Ukrajinu. Organizátori chcú podujatím vyjadriť solidaritu s ľuďmi na Ukrajine.

slovakia

left justify in out

„Slobodné umenie sa najlepšie rozvíja v slobodných krajinách a vieme, že o to isté sa snažia aj naši priatelia na Ukrajine,“ uviedol riaditeľ festivalu Pohoda Michal Kaščák.

 

„Každoročne na Pohode vystupujú skvelí ukrajinskí umelci a umelkyne, prichádzajú k nám zástupcovia ich médií, mnohí návštevníci a máme tiež skvelé vzťahy s promotérmi. Chceme im aj takto všetkým odkázať, že sme v týchto ťažkých chvíľach s nimi,“ vyhlásil.

 

 

Poznamenal, že ak by sa podobný útok týkal Slovenska, jedným z prvých cieľov by bolo trenčianske letisko. „Slúži aj na mnohé civilné aktivity, vrátane nášho festivalu,“ dodal. Na koncerte vystúpi aj ukrajinská DJ-ka Miklei, ktorá žije na Slovensku. Ďalšie mená zverejňujú organizátori na webstránke festivalu Pohoda a facebookovom evente Koncertu pre Ukrajinu.

 

 

Live Koncert pre Ukrajinu:

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Steam spustil indie herný festival a prináša nové zmeny



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona