Vojvodkyňa Kate oboznámila princa Williama o tom, že by mali mať jednoznačne viac detí

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 07:04 • 2 min
Vojvodkyňa Kate oboznámila princa Williama o tom, že by mali mať jednoznačne viac detí

VARŠAVA - Vojvodkyňa z Cambridge povedala zo žartu na návšteve Poľska manželovi, britskému princovi Williamovi, že by mali mať viac detí, keďže pre potomkov princa Georgea (3) a princeznú Charlotte (2) dostali ako darčeky plyšových medvedíkov.

slovakia

left justify in out

Britský kráľovský pár je s oboma deťmi v Poľsku na návšteve, ktorej cieľom je potvrdiť priateľské vzťahy s krajinami Európskej únie ešte predtým, ako Spojené kráľovstvo odíde z EÚ.

 

V pondelok sa William a Kate stretli s poľskými a britskými podnikateľmi vrátane Julie Sielickej-Jastrzebskej, spoluzakladateľky spoločnosti Whisbear - tá vyrába šepkajúcich medvedíkov, ktoré bábätkám pomáhajú zaspávať. Kráľovskému páru darovali práve takýchto medvedíkov.

 

Keď Kate prijímala darčeky, obrátila sa k svojmu manželovi Williamovi a povedala: "Takže musíme mať ďalšie deti." Vyhlásila to napoly vážne, napoly zo žartu. Vyvolala tým uvoľnenú atmosféru, všetci sa zasmiali.

 

Sielická-Jastrzebská dnes uviedla, že na ňu veľmi zapôsobila "úprimnosť" manželov z britskej kráľovskej rodiny a ich živý záujem.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies