Abeceda úspešnej Miss – kniha Jozefa Oklamčáka je na trhu 25 rokov. Napriek tomu je stále aktuálna!

NETKY.SK • 22 August 2022, 14:50 • 2 min
Abeceda úspešnej Miss – kniha Jozefa Oklamčáka je na trhu 25 rokov. Napriek tomu je stále aktuálna!

BRATISLAVA - Modelingový mág napísal túto knihu pri príležitosti 10. výročia založenia súťaže Miss v bývalom Československu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Milé dievčatá, túžite po korunke kráľovnej krásy? Práve Vám je určená táto knižka, v ktorej sa dozviete: ako sa prihlásiť do súťaže o najkrajšie dievča SR a čo robiť, aby ste uspeli, ako sa starať o pleť, vlasy a telo, aby ste vyzerali čo najlepšie, aký je presný priebeh súťaže – nazriete do jej zákulisia, aké šance máte po skončení súťaže.

 

„Publikácia je bohato ilustrovaná množstvom pútavých fotografií a prešpikovaná zaujímavosťami zo sveta príťažlivých a úspešných ľudí," takto knihu hodnotili odborníci pred dvadsiatimi piatimi rokmi, keď sa objavila na trhu. Aj keď sa odvtedy zmenil svet i pravidlá, dobré rady od zakladateľa Miss Jozefa Oklamčáka využijú dievčatá a ženy aj dnes. Aj to robí knihu, ABECEDA ÚSPEŠNEJ MISS - KARIÉRA NA DOSAH, stále zaujímavou a pútavou.

 

img


Odborník na ženskú krásu nám prezradil, že hoci je autorom knihy, pravidelne si v nej vždy v auguste zalistuje. 

 

„Pripomeniem si tak svoje začiatky súťaží krásy MISS, MISSIS, LADY či MISTER a s nimi i mnohé príhody, ľudí  a príbehy," hovorí Jozef Oklamčák. 

 

Spomienky sa viažu i ku krstu knihy. Ten sa odohral priamo počas jedného z finálových večerov súťaže Miss. V priamom prenose ho tak vysielala Slovenská verejnoprávna televízia. Krstnou mamou knihy bola Miss Československa z roku 1989, Ivana Christová, ktorej z jej misskovskej krásy neukrojil ani pribudajúci vek.  

 

img

 

Keďže len nedávno úspešný podnikateľ Jozef Oklamčák prišiel s ideou stvoriť na Slovensku nový typ súťaže krásy –  Lady Plnoštíhla, v ktorej by mohli súťažiť dievčatá a dámy bez vekových obmedzení či bez modelingových mier a  rôznych národností, je jeho kniha stále aktuálnou a rozhodne dokáže ženám všetkých kategórií a typov poslúžiť aj dnes. 

 

Ako hovorí jej autor, Jozef Oklamčák: „Nech žije red. Nech žije láska. Nech žije priateľstvo. Nech žijú krásne a sympatické ženy všetkých vekových kategórií!" 

 

Prečítajte si aj: VIDEO: Jozef Oklamčák a jeho oslava "35" na súťaži krásy MSI v Poľsku!

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies