Cez okno sa dostal do bytu v Handlovej a vyspal sa na gauči, hrozí mu väzenie

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 15:00 • 2 min
Cez okno sa dostal do bytu v Handlovej a vyspal sa na gauči, hrozí mu väzenie

HANDLOVÁ - Policajti radia občanom, aby zamýkali dvere a zatvárali okná. Eliminuje sa tak šanca výskytu podobných prípadov.

slovakia

left justify in out

Majiteľ bytového domu na prízemii neveril vlastným očiam. Po príchode domov na gauči našiel spať 24-ročného Handlovčana, ktorý sa do bytu dostal bez násilia, a to cez cez otvorené okno. Keď ho majiteľ objavil, rovnakým spôsobom byt opustil. Muž pri tom nič nepoškodil ani neodcudzil.

 

Portál SME uvádza, že policajti muža obvinili z prečinu porušovania domovej slobody. Informoval o tom v pondelok trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. 

 

"Obvinený mal bez použitia násilia vniknúť cez neuzamknuté francúzske okno do bytu nachádzajúceho sa na prízemí budovy. V byte mal zotrvať až do príchodu majiteľa, ktorý ho našiel spať na gauči v obývačke," opísal Kudlička. 

 

Policajti Slovákom radia, aby okná a dvere dôkladne zatvárali a zamýkali. "Nezabúdajte ani na podkrovie, poschodie, malé strešné okná a pivničné okná. Páchateľ je schopný dostať sa do vnútra každým otvorom väčším ako ľudská hlava," komentujú situáciu s tým, že podobné prečiny sa dajú jednoducho eliminovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies