Vodiči, pozor! V Bratislave bude od pondelka skomplikovaná doprava

NETKY.SK • 11 Január 2019, 11:00 • 2 min
Vodiči, pozor! V Bratislave bude od pondelka skomplikovaná doprava

BRATISLAVA - Od pondelka znížia počet jazdných pruhov na časti ulice Mlynské nivy.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informovali zo spoločnosti HB Reavis Slovakia, investora projektu Stanice Nivy, uzavretie niektorých jazdných pruhov si vyžaduje výstavba podzemnej kruhovej križovatky. V strede ulice zostane prejazdný jeden pruh v každom smere. Táto zmena neovplyvní pohyb chodcov.

 

img


Podľa investora v pondelok 14. januára začnú tiež s rekonštrukciou chodníka na Svätoplukovej ulici popri stavenisku Stanice Nivy. Chodci budú môcť prejsť po druhej strane ulice popri Strednej odbornej škole.

S prvou fázou obnovy ulice Mlynské nivy začal investor ešte vlani v máji. Počas nej obnovoval južnú časť ulice. “Obnovujeme verejný vodovod, plynovod, rozvody vysokého napätia, optické káble, káble verejného osvetlenia a cestnú komunikáciu,“ povedal vtedy novinárom počas kontrolného dňa Jakub Gossányi z HB Reavis Slovakia. Koncom jesene 2018 začal investor s druhou fázou obnovy rekonštrukcie ulice, ktorú robili na severnej časti ulice. Aj v tomto prípade išlo najmä o inžinierske, dopravné, líniové a vodné stavby.

 

img

Mlynské nivy sa po rekonštrukcii stanú mestským bulvárom s obnovenou dopravnou a technickou infraštruktúrou, priechodmi pre chodcov, cyklotrasami, zastávkami a novými chodníkmi aj zeleňou. Po novom bulvári by sa mohli Bratislavčania poprechádzať už na jeseň tohto roka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies