Vodiči pozor: Na diaľnici D1 v smere do Petržalky je kvôli dopravnej nehode obmedzená premávka

NETKY.SK • 11 Január 2024, 10:36 • 2 min
Vodiči pozor: Na diaľnici D1 v smere do Petržalky je kvôli dopravnej nehode obmedzená premávka

BRATISLAVA - Dopravná nehoda na diaľnici D1 smer Petržalka vyvolala obmedzenú premávku. Vodičov vyzývajú policajti k dodržiavaniu pokynov a preferencii alternatívnych trás.

slovakia

left justify in out

Dopravní policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave aktuálne vykonávajú úkony spojené s dopravnou nehodou, ktorá sa stala krátko pred 09:00 h na diaľnici D1 smer Petržalka. Podľa doposiaľ zistených informácií tam malo dôjsť k stretu vozidiel rýchlej zdravotnej pomoci, osobného motorového vozidla a nákladného vozidla. Vodič osobného motorového vozidla bol s ľahkým zranením prevezený do nemocnice k ošetreniu. Alkohol vykonanou dychovou skúškou na mieste u vodičov zistený nebol.

 

„Premávka je v tomto úseku prejazdná v strednom jazdnom pruhu. Vyzývame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy,“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Silvia Šimková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BA, Foto: Autožurnál (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies