Z platformy OnlyFans unikli nahé fotky stoviek žien

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 16:24 • 2 min
Z platformy OnlyFans unikli nahé fotky stoviek žien

Po hackerskom útoku sa na Google Drive objavili pikantné uniknuté fotky. Spoločnosť z oblasti kybernetickej bezpečnosti kritizuje OnlyFans za ich nedostatočnú ochranu proti podobným únikom dát.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií k úniku došlo minulý mesiac a zamestnanci firmy BackChannel v oblasti kybernetickej bezpečnosti našli príspevok na hackerskom fóre, kde jeden z diskutujúcich zverejnil Disk Google, ktorý bol plný obsahu pre dospelých pochádzajúci z OnlyFans.

 

OnlyFans je web pre tvorcov obsahu, ktorý im umožňuje zarobiť si peniaze zdieľaním fotiek, videí a interakciou s fanúšimi, ktorí platia predplatné. Nie vždy sa jedný explicitný obsah, ale na platforme existuje veľa príspevkov práve s týmto obsahom. 

 

 

Podľa dátumu nahratia, obsah unikol ešte v októbri 2020. BackChannel sa domnieva, že za tým stojí viacero osôb vzhľadom na rozsiahlosť súboru a počet poškodených tvorcov. OnlyFans podľa nich nedisponujú dostatočnými bezpečnostnými prvkami. Z dôvodu porušenia autorských práv majú v pláne všetky súbory na disku nahlásiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona