SkyShowtime pridáva do svojej zbierky titulov Taylora Sheridana pôvodný seriál Lawmen: Bass Reeves

NETKY.SK • 11 Január 2024, 14:51 • 2 min
SkyShowtime pridáva do svojej zbierky titulov Taylora Sheridana pôvodný seriál Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves, nový pôvodný televízny seriál od výkonného producenta a hviezdneho Davida Oyelowa, výkonného producenta Chada Feehana a na Oscara® nominovaného Taylora Sheridana, je k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime. Dlho očakávaný osemdielny seriál bol na platforme uvedený 18. decembra. Nové epizódy budú k dispozícii každý januárový týždeň.

slovakia

left justify in out

Lawmen: Bass Reeves odhalí zatiaľ nevypovedaný príbeh nejlegendárnejšieho muža zákona na Divokom západe menom Reeves (Oyelowo) a sleduje jeho vzostup od otroctva k presadzovaniu práva v pozícii prvého černošského amerického šerifa na západ od Mississippi. Napriek tomu, že počas svojej kariéry zatkol viac ako 3 000 zločincov, ťarcha odznaku bola priveľká a jeho milovaná rodina musela za to platiť po morálnej aj duchovnej stránke.


V hlavných úlohách sa predstavia výkonný producent a na cenu Emmy® nominovaný David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, držiteľ ceny Emmy Barry Pepper, Grantham Coleman, držiteľ čestného Oscara Donald Sutherland a na cenu Emmy nominovaný Dennis Quaid. Ďalej hrajú Shea Whigham a Garrett Hedlund v hosťujúcich úlohách, a v opakujúcich sa roliach sa predstavia Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O'Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley a Bill Dawes. Lawmen: Bass Reeves pre televíziu vytvoril výkonný producent a showrunner Chad Feehan, pričom na produkcii sa podieľali tiež na Oscara nominovaný výkonný producent Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari a David Hutkin.

Lawmen: Bass Reeves je najnovším prírastkom v ponuke seriálov od Sheridana dostupných na SkyShowtime, vrátane: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King a Yellowstone.

V pôvodnom seriáli 1883 si fanúšikovia môžu vychutnať príbeh pôvodu rodiny Duttonovcov, ktorý sleduje jej osudy, keď sa vydáva na cestu na západ cez Veľké prérie. Seriál 1923 je ďalším príbehom o pôvode rodiny Duttonovcov. Seriál v hlavných úlohách s Harrisonom Fordom, nominovaným na Oscara®, a držiteľkou Oscara Helen Mirren, predstaví novú generáciu rodiny Duttonovcov a skúma začiatok dvadsiateho storočia, keď pandémie, historické suchá a koniec prohibície sužujú hornatý západ a Duttonovcov, ktorí ho nazývajú domovom. 
 
Mayor of Kingstown sleduje rodinu McLuskyovcov, mocenských maklérov v Kingstowne v štáte Michigan, kde je podnikanie v rámci väzenského systému jediným prosperujúcim odvetvím. Seriál sa zaoberá témami systémového rasizmu, korupcie a nerovnosti. V hlavnej úlohe uvidíme na Oscara® nominovaného Jeremyho Rennera a držiteľku Oscara Dianne Wiest.

Mimo Divoký západ, ale rovnako drsný seriál Special Ops: Lioness, inšpirovaný skutočným programom americkej armády, sleduje život Joe (Saldaña) počas toho, ako sa snaží nájsť rovnováhu medzi osobným a profesionálnym životom ako špičková agentka CIA vo vojne proti terorizmu. Rovnako veľký trhák Tulsa King, v ktorom účinkuje na Oscara® nominovaný Sylvester Stallone ako šéf newyorskej mafie Dwight „Generál“ Manfredi, tesne po tom, čo bol po 25 rokoch prepustený z väzenia a neslávne vyhostený svojím šéfom, aby založil obchod v Tulse v štáte Oklahoma.

Prvých päť sérií seriálu Yellowstone, v hlavnej role s držiteľom Oscara® a ceny Emmy Kevinom Costnerom, je k dispozícii ako kompletná séria. Fanúšikom priblíži rodinnú drámu Duttonovcov, keď politické ašpirácie a vonkajšie partnerstvá ohrozujú ich budúcnosť. 

SkyShowtime je k dispozícii priamo pre spotrebiteľa prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklám).

Distribúciu týchto seriálov zabezpečuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies