Jakubec sa sťažuje, že ho zneužili, sám však zneužíva meno Zuzany Čaputovej na nechutné vtipy

NETKY.SK • 1 Február 2021, 11:49 • 2 min
Jakubec sa sťažuje, že ho zneužili, sám však zneužíva meno Zuzany Čaputovej na nechutné vtipy

Martin Jakubec sa sťažuje, že zbierku na podporu „jeho kultúry“ zneužili podvodníci, prirovnáva to k hyenizmu. Nie je však hyenizmom i jeho znevažovanie politikov, či samotnej prezidentky Zuzany Čaputovej, na sociálnej sieti?

slovakia

left justify in out

Spevák a „politický“ aktivista Martin Jakubec vyzýva občanov k dobrovoľnému príspevku. „Zachráňte prosím moju kultúru. Vopred ďakujem za všetky dary,“ verejne vyzýva k finančným darom na záchranu „jeho kultúry“ pričom znevažuje zabávača a speváka ľudovej hudby, Ondreja Kandráča, ktorý má neporovnateľne väčšiu obľubu ako sám pán Jakubec. Dokonca ani fakt, s ktorým sa chváli, že doteraz podaroval pre dôchodcov a DSS už 2670 ks respirátorov ho však neoprávňuje dehonestovať meno prezidentky Zuzany Čaputovej, na ktorú má nejednu hlúpu narážku, či dokonca zdiela ponižujúce „meme" spojené s očkovaním prezidentky.

 

 

img

 

„Ak by ma mali títo presvedčiť o potrebe vakcíny, radšej pôjdem ihneď na záchod vyvrátiť z oboch otvorov všetko čo sa bude dať. Čaptavá balerína je omyl demokracie. Diablov syn s výrazom tváre Satana je omyl hudby. Testovač je omyl medicíny. A nosatá je omyl šoubiznisu. Skutočná zapredaná chamraď,“ vyjadruje sa popudlivo a verejne na svojej sociálnej sieti a snaží sa tak verejnosť odradiť od očkovania.

 

Pričom sa s Adelou Banášovou svorne a s úsmevom fotil a fotku zverejnil v roku 2015 ma sociálnej sieti

 

img

 

Každopádne asi i v jeho prípade platí porakadlo, kto druhému jamu kope, sám do nej padá alebo nemenej známe karma je zdarma. Nakoľko sa našlo zopár takých ľudí, ktorí podľa Jakubcových vlastných slov jeho „príspevok znetvorili“ a začali pýtať peniaze na ich potreby a zaplatenie účtov, dokonca neváhali v jeho mene tvrdiť,  že zbierku vytvoril pre onkologicky choré deti.

 

„Je to prejav hyenizmu a neľudskosti. Chápem, že mnohí majú zlú životnú situáciu, ale zneužiť deti a mňa je už iný level,“ uviedol na sociálnej sieti.

 

Pričom neváhal a vytvoril nové hashtagy #vymyslietRakovinuJeHyenizmus, #zneuzitDietaJeHyenizmus a #zneuzitMartinaJakubcaJeHyenizmus, v ktorých vlastne prirovnal zneužitie rakoviny, detí a jeho mena k rovnakému hyenizmu.

 

img

 

Každopádne je demokracia, a každý má právo navlastný názor, i pán Jakubec, ale i my. Vytvorme si teda každý vlastný názor na Martina Jakubca, ktorý rozbehol verejnú propagandu smerovanú proti vakcinácii, či Zuzane Čaputovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies