Minister vnútra zverejnil závažné video, v ktorom je zranený policajt

NETKY.SK • 18 November 2020, 17:25 • 2 min
Minister vnútra zverejnil závažné video, v ktorom je zranený policajt

Po udalostiach zo 17. novembra 2020, keď sa tisíce ľudí rozhodli protestovať proti vláde Igora Matoviča a opatreniam, ktoré majú zastaviť šírenie koronavírusu, bol zranený aj tento policajt.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré nie je vhodné pre citlivé povahy, zverejnil na sociálnej sieti šéf rezortu vnútra Roman Mikulec. „Verím, že zranený policajt bude čo najskôr v poriadku a nebude mať žiadne trvalé následky,“ napísal Mikulec s tým, že opísal aj udalosti.

 

 

 

Mohlo sa to skončiť aj veľmi zle. „Chuligáni zranili aj policajta, ktorý na mieste dohliadal na bezpečnosť. Pravdepodobne výbuch pyrotechniky a následná črepina zranila policajta zaradeného na OO PZ Ružinov, ktorého delili milimetre od ťažkého poškodenia zraku,“ napísal s dôvetkom, že išlo o oceňovaného policajta, dostal cenu napr. za záchranu života. „Mimoriadne oceňujem jeho nasadenie, keď sa po ošetrení chcel na protestné akcie vrátiť a pomáhať ďalej kolegom,“ zdôraznil minister.

 

Poďakoval sa aj za pomoc od medikov zo združenia Slovenská Pátracia Služba. „Na mieste ošetrili zraneného kolegu a odviezli ho do nemocnice. Všetci títo ľudia sú pre mňa hrdinovia a ja im ďakujem za to, že ich máme,“ uzavrel minister vnútra Roman Mikulec na sociálnej sieti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies