Voda a bahno zaplavili po búrke tri ulice, jednu rodinu evakuovali

NETKY.SK • 8 Jún 2011, 09:24 • 2 min
Voda a bahno zaplavili po búrke tri ulice, jednu rodinu evakuovali

Voda a bahno zaplavili po búrke tri ulice, jednu rodinu evakuovali - Slovensko Voda a bahno z viničného kopca zaplavili po večernej búrke a následnom prudkom daždi obec Terany v okrese Krupina. Jednu rodinu z najviac postihnutého domu museli evakuovať.

slovakia

left justify in out

img

Voda a bahno z viničného kopca zaplavili po večernej búrke a následnom prudkom daždi obec Terany v okrese Krupina. Jednu rodinu z najviac postihnutého domu museli evakuovať.
      "Búrka prišla veľmi rýchlo asi o devätnástej hodine. Voda s bahnom sa liali cez tri ulice a záhrady rodinných domov v dĺžke asi jeden kilometer," povedala TASR starostka Iveta Gajdošová.
      Momentálne sa obci podarilo zmobilizovať niekoľko desiatok obyvateľov na odstraňovanie bahna z hlavnej cesty a na čistenie priepustov. "Chceli sme prostredníctvom rozhlasu vyzvať na účasť všetkých občanov, pre výpadok elektriny to ale nešlo," uviedla ďalej starostka.
      Na mieste sú už aj hasiči, ktorí odstraňujú z cesty spadnutý strom.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies