PML ohlásila turnaj, na ktorom nebudeš chcieť chýbať: Dočkáme sa návratu legendy slovenského MMA!

NETKY.SK • 18 Apríl 2024, 17:30 • 2 min
PML ohlásila turnaj, na ktorom nebudeš chcieť chýbať: Dočkáme sa návratu legendy slovenského MMA!

Fantastický turnaj PML 9 skončil len pred niekoľkými hodinami a už teraz je jasné, kam povedú ďalšie kroky perspektívnej slovenskej organizácie. Promotéri počas sobotňajšieho galavečera oznámili, že už 24. mája rozložia svoje stany v meste pod Zoborom. Svetlo sveta už uzreli aj prvé známe mená z domácej scény, ktoré budú bezpochyby obrovským lákadlom pre nadšencov bojových športov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Spojiť bojové športy pod jednu strechu. To je hlavné motto, ktorým sa prezentuje stále mladá organizácia PML. Počas víkendu fanúšikom priniesla atraktívnu šou v podobe turnaja v Trenčíne, ktorý len podčiarkol jej obrovský potenciál. Výborné výkony a dych berúce momenty nenechali halu chladnou. Fanúšikovia boli svedkami zaujímavých duelov, v ktorých sa predstavili bojovníci ako Monika Chochlíková, Michal Kotalík, Jan Široký, Jakub Batfalský a množstvo ďalších.

 

Čerešničkou na torte bol titulový stret Rastislava Klimáčka a Leonarda Boráka. Menovaní protagonisti predviedli brutálnu prestrelku, ktorej priebeh bol ako na hojdačke. Nakoniec však triumfoval Klimáček, ktorý dokázal otočiť priebeh duelu a obhájiť opasok šampióna.

Večer však priniesol aj jedno veľké odhalenie. Najväčšia československá postojová organizácia zamieri koncom mája do Nitry. Pod Zoborom sa predstaví napríklad legendárny Ivan Buchinger, ktorý si ide napraviť chuť po prehre s Ronym Paradaiserom. Nebude chýbať ani skúsený postojár Milan Paleš a populárne mená ako Matouš Kohout, Štefan Mészáros či Matúš Arpáš.

 

Jubilejné desiate podujatie PML je naplánované na 24. máj 2024. Hostiť ho bude Mestská športová hala v Nitre. Vstupenky si je možné zakúpiť v sieti predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
PML, Zdroj foto: PML
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies