Vlhová trénovala v hmle v novej kombinéze

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 14:00 • 2 min
Vlhová trénovala v hmle v novej kombinéze

JASNÁ - Slovenské reprezentantky Petra Vlhová a Barbara Kantorová v piatok predpoludním v Jasnej absolvovali posledný tréning pred sobotňajšími pretekmi Svetového pohára v obrovskom slalome.

slovakia

left justify in out

Podmienky sťažovala hustá hmla, ale obe Slovenky boli napriek tomu spokojné. Na tréningovom svahu sa objavili aj ich súperky z viacerých krajín vrátane americkej superhviezdy Mikaely Shiffrinovej. "Okolo desiatej si účastníčky zajtrajšieho obrovského slalomu mohli voľnou jazdou vyskúšať aj pretekovú trať. Petra Vlhová sa predstavila v novej kombinéze," informovala hovorkyňa Slovenskej lyžiarskej asociácie Lenka Kollerová.


Petre Vlhovej patrí v hodnotení Svetového pohára v obrovskom slalome 38. priečka so ziskom 18 bodov za 14. miesto z januárových pretekov v rakúskom Flachau. Jej cieľom v sobotňajších pretekoch na domácom svahu v Jasnej bude pokúsiť sa postúpiť do 2. kola medzi tridsať najlepších. "Neuvažovala som nad tým, že obrovský slalom v Jasnej vynechám zo svojho programu. Nemám problém nastúpiť na dvoje preteky počas dvoch dní a teda skombinovať to so slalomom. Zo Svetového pohára som na to zvyknutá. Pokúsim sa postúpiť do 2. kola," skonštatovala Vlhová ešte na štvrtkovom stretnutí s novinármi. "V príprave sme sa rovnako poctivo venovali slalomu aj obrovskému slalomu. S vysokým číslom to nebude jednoduché, ale uvidíme, čo sa bude dať urobiť," vravel Vlhovej tréner Ivan IIanovský.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies