Thiago Silva túži ukončiť kariéru v Paríži Saint-Germain

NETKY.SK • 11 Apríl 2019, 12:54 • 2 min
Thiago Silva túži ukončiť kariéru v Paríži Saint-Germain

Paríž - Brazílsky futbalový reprezentant Thiago Silva priznal, že by rád ukončil kariéru v Paríži Saint-Germain. Tridsaťštyriročný stopér je súčasťou francúzskeho veľkoklubu od leta 2012 a patrí medzi jeho opory.

slovakia

left justify in out

"Keby som chcel ležať niekde v teple na pláži, vrátil by som sa do Ria de Janeiro. Ale moja voľba je zostať v Paríži až do konca kariéry, pokiaľ to bude možné," uviedol Silva v rozhovore pre francúzske médiá.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RDV au stade de France FINALE Felicitations les gars !! #familiaPSG #TS3 #asjathletes

Príspevok, ktorý zdieľa Thiago Silva (@thiagosilva),

 

Počas šesť a polročného pôsobenia získal s klubom z Parku princov zatiaľ päť majstrovských titulov a na dosah má šiesty. Štyrikrát sa tešil z víťazstva vo Francúzskom pohári, päťkrát v Ligovom pohári a štyrikrát vyhral s PSG Trofej šampiónov.

 

Podľa informácie portálu lequipe.fr pripravuje vedenie parížskeho klubu pre svojho kapitána novú zmluvu, ktorá by mala platiť do roka 2022.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies