39 ročný muž z Humenného sa žene vyhrážal zabitím, a v byte, čo pomohol zrekonštruovať, poškodil nábytok, stenu a dvere

NETKY.SK • 15 Január 2024, 16:30 • 2 min
39 ročný muž z Humenného sa žene vyhrážal zabitím, a v byte, čo pomohol zrekonštruovať, poškodil nábytok, stenu a dvere

Zadržaný muž vyhrážal smrťou a poškodil byt, kde pomáhal s rekonštrukciou. Za obvinenie zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania sa mu hrozí pobyt vo väzení.

slovakia

left justify in out

sobotu (13.01.2024) v skorých ranných hodinách bol zadržaný 39 ročný muž, ktorý bol podozrivý zo spáchania trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Po vykonaní procesných úkonov bolo tomuto Humenčanovi vznesené obvinenie. V predchádzajúci deň (12.01.2024) popoludní, muž prostredníctvom viacerých hlasových správ na sociálnej sieti vulgárne nadával a vyhrážal sa zabitím 47 ročnej žene. Vraj nič ho nezastaví a neostane kameň na kameni! Žene v správach ,,sľuboval“ peklo na zemi a všetko čo jej v byte pomohol zrekonštruovať, tak to zničí.

 

V ten deň prišiel do bytu ženy a  poškodil vešiakovú stenu na chodbe, demontoval poličku v kúpeľni, vylomil zasúvacie dvere na chodbe a na viacerých miestach poškodil omietku na stenách. Konanie muža vzbudilo u ženy strach, že aj ďalšie vyhrážky voči nej uskutoční. Muž je momentálne už väzobne stíhaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Topky / Getty Images (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies