Vláda stiahla novelu, ktorá prinášala zdravotný audit pre živnostníkov

NETKY.SK • 7 Marec 2013, 11:40 • 2 min
Vláda stiahla novelu, ktorá prinášala zdravotný audit pre živnostníkov

BRATISLAVA - Parlament sa nebude zaoberať novelou zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia, ktorá by okrem iného priniesla povinnosť zdravotného auditu pre všetkých živnostníkov a povinnosť zabezpečiť pracovnú zdravotnú službu pre všetkých zamestnancov. Vláda na svojom dnešnom zasadnutí schválila návrh na stiahnutia tohto legislatívneho rámca.

slovakia

left justify in out

Dôvodom stiahnutia návrhu vládneho zákona z dielne ministerstva zdravotníctva má byť administratívna chyba Úradu verejného zdravotníctva SR, ktorou sa predložený návrh zákona dostal do rozporu so závermi tripartity. Úrad sa za ňu šéfke rezortu Zuzane Zvolenskej aj verejne ospravedlnil.

Kabinet návrh pôvodne schválil na svojom zasadnutí 22. februára. Parlament mal o ňom rokovať na nadchádzajúcej schôdzi, ktorá sa začne 12. marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies