Anglický Newcastle remizoval s Leicesterom 0:0 a bude hrať Ligu majstrov

NETKY.SK • 23 Máj 2023, 09:15 • 2 min
Anglický Newcastle remizoval s Leicesterom 0:0 a bude hrať Ligu majstrov

LONDÝN - Futbalisti Newcastlu United sa dostali do Ligy majstrov. Rozhodol o tom pondelkový súboj 37. kola Premier League, v ktorom remizovali s Leicesterom 0:0.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Newcastlu United si prvýkrát od sezóny 2002/03 zahrajú skupinovú fázu Ligy majstrov. Definitívne o tom rozhodol pondelkový súboj 37. kola Premier League, v ktorom remizovali s Leicesterom 0:0. V tabuľke im patrí 3. miesto s odstupom štyroch bodov od piateho Liverpoolu, ktorý ich už v poslednom kole nemôže predstihnúť.

 

Slovenský brankár Martin Dúbravka sedel na lavičke Newcastlu. Leicester je prvý pod čiarou zostupu na 18. mieste a záchranu už nemá vo svojich rukách. V poslednom kole privíta West Ham a zachrániť sa môže už iba na úkor Evertonu, ktorý má o dva body viac a na záver súťaže bude hostiť Bournemouth.

 

Premier League - 37. kolo: Newcastle United - Leicester City 0:0 /M. Dúbravka (Newcastle) sedel na lavičke/.

 

highlighty zápasu Newcastle - Leicester



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies