VIDEO Unikla ďalšia Babišova nahrávka, hádzal špinu na vplyvných ľudí českej politickej scény

NETKY.SK • 29 Jún 2017, 16:12 • 2 min
VIDEO Unikla ďalšia Babišova nahrávka, hádzal špinu na vplyvných ľudí českej politickej scény

PRAHA – Na twitterovom účte bývalého novinára Mladej Fronty DNES, Juliusa Šumana, sa objavila ďalšia nahrávka poslanca a šéfa strany ANO Andreja Babiša.

slovakia

left justify in out

V nahrávke sa vulgárne vyjadruje o politickom obchode, ktorý sa uzavrel ešte pred funkčným obdobím bývalého prezidenta Václava Havla z roku 1989. Ďalej o svojej bývalej spolupracovníčke Radmile Kleslovej, ktorá bola rozviedkou pripravovaná na pozíciu špiónky.

 

„Dnes je výročie zverejnenia dokumentu Niekoľko viet. Tak tu máte niekoľko viet o tom, ako to vidí Andrej“, je počuť na zvukovej nahrávke. Babiš na nahrávke hovorí, že celá dohoda o zvolení Václava Havla bola o tom, že sa bývalý prezident sa dostal do kresla a komunistická strana nebola zrušená. „Nezrušíte komunistickú stranu, my zvolíme Havla, tak nech idú do p.... pravda aj láska“ vyjadril sa Babiš vulgárne v nahrávke na slogan exprezidenta, že pravda musí zvíťaziť nad klamstvom a nenávisťou.

 

Babiš sa nechal uniesť a nasledovali vyjadrenia na adresu predsedu bývalej komunistickej strany. O Radmile Klesovej, ktorá v minulosti zastávala funkciu šéfky ANO, sa vyjadruje ako o najlepšej špiónke na svete. Dnes zastáva zastupiteľskú funkciu v Prahe 10 a jej vplyv v strane rázne ochabol.

 

Líder strany ANO sa už v minulosti obhajoval tým, že video je zostrihané a, že nezmysli on komentovať nebude. Predchádzajúce uniknuté videá boli jedným z dôvodov, prečo odvolal premiér Sobotka ministra financií Babiša z funkcie. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies