VIDEO Trénera holandského Cambuuru vyštvali rozzúrení fanúšikovia

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 13:35 • 2 min
VIDEO Trénera holandského Cambuuru vyštvali rozzúrení fanúšikovia

LEEUWARDEN - Dwight Lodeweges ukončil svoje pôsobenie vo funkcii trénera prvoligového holandského mužstva SC Cambuur.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je útok fanúšikov, ktorí sa dostali na utorňajší uzavretý tréning tímu z mesta Leeuwarden. Rozzúrila ich informácia, že spomenutý 56-ročný Kanaďan Lodeweges po tejto sezóne odíde na lavičku odvekého rivala Heerenveenu.
Lodeweges priviedol SC Cambuur vlani do Eredivisie. Jeho už teraz bývalí zverenci aktuálne ťahajú šnúru siedmich ligových duelov bez prehry a v tabuľke sú na jedenástom mieste. 

 

Oznámenie, že kouč v lete odíde a v Heerenveene nahradí slávneho Marca van Baastena, naštvalo priaznivcov. Približne 200 sa ich v utorok stretlo na demonštrácii a tridsať najradikálnejších vtrhlo počas tréningu na štadión. Kormidelníka, ktorý v minulosti viedol aj PSV Eindhoven, kanadský FC Edmonton či japonský klub JEF United Ičihara Čiba, označili za zradcu a žiadali jeho okamžitý odchod z klubu. Lodeweges pred nimi ušiel do šatne a situáciu sa snažil upokojiť jeho asistent Henk de Jong. Lodeweges následne oznámil vedeniu, že s okamžitou platnosťou opúšťa post šéfa realizačného tímu. 

 

V stredajšom ligovom dueli na ihrisku Utrechtu povedie Cambuur z pozície hlavného trénera Henk de Jong.

 

 

Útok fanúšikov, ktorí sa dostali na utorňajší uzavretý tréning tímu z mesta Leeuwarden

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies