O mesiac príde do kín romantická dráma Zakázaná túžba od tvorcov hitu 365 dní

NETKY.SK • 17 Apríl 2024, 22:00 • 2 min
O mesiac príde do kín romantická dráma Zakázaná túžba od tvorcov hitu 365 dní

Výsledok ich predchádzajúcej spolupráce videli milióny diváčok a divákov na celom svete. Režisér Tomasz Mandes a herec Simone Susinna sa zišli znova a po úspechu snímky 365 dní nakrútili film Zakázaná túžba, plný vášne, emócií a napätia. Smie sa zrelá žena bláznivo zamilovať a vrhnúť do víru vášne? Môže si atraktívny mladý muž vybrať staršiu partnerku, ktorá mu dodá nehu a blízkosť, ktorá mu tak chýbala? Odpovede sa dozvieme v kinách už 16. mája!

slovakia

left justify in out

Olga (Magdalena Boczarska) je o pätnásť rokov staršia ako Max (Simone Susinna). Ona je úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením a matka mladej dospelej dcéry, on je atraktívny mladý muž, ktorý žije naplno a využíva každú chvíľu. Osud ich spojil a zaplietol do vášnivého vzťahu, ktorý bude musieť odolať viacerým nástrahám.

Olga bude v príbehu zmietaná viacerými protikladnými pocitmi: jej zmysel pre zodpovednosť ju varuje pred začínajúcim sa románikom, hanba stojí v ceste vášni a sebakontrola zápasí s túžbou po mladíckej spontánnosti. Max si je istý, že je jeho životnou láskou, ale nevie, ako prekonať prekážky stojace v ceste ich spoločného bytia. Keď vyjdú najavo dlho zamlčiavané tajomstvá, budú musieť milenci pristúpiť k rozhodnutiam, ktoré všetko ešte skomplikujú. Obaja milujú divoké živly, vietor a búrlivé more, ale nie je isté, či nájdu odvahu skočiť do neznáma.

Pod scenárom Zakázanej túžby je spoločne s režisérom Tomaszom Mandesom podpísaná aj Mojca Tirs, scenáristka dvoch častí filmovej série 365 dní o láske krásnej Laury a sicílskeho gangstra Massima. Poľským tvorcom sa v posledných rokoch u slovenského publika mimoriadne darí – kým vo vodách streamovacích platforiem zarezonovali práve spomínané filmy či nedávny komediálny seriál 1670, v kinách sa darilo napríklad dráme Dievčatá z Dubaja. Snímku Zakázaná túžba na ich plátna v máji prinesie distribučná spoločnosť Continental film, spoločne so spoločnosťou FOXX MEDIA GROUP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Continental film
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies