VIDEO Tragédia na karnevale: Výbuch pri podpaľovaní figuríny si vyžiadal vyše 20 zranených!

NETKY.SK • 1 Apríl 2017, 20:47 • 2 min
VIDEO Tragédia na karnevale: Výbuch pri podpaľovaní figuríny si vyžiadal vyše 20 zranených!

PARÍŽ - Do 20 ľudí bolo zranených pri silnom výbuchu, ktorý dnes počas karnevalového podujatia otriasol štadiónom v meste Villepinte v departemente Seine-Saint-Denis v metropolitnej oblasti Paríža.

slovakia

left justify in out

Podľa predbežných informácií nešlo o teroristický útok, uviedli francúzske médiá.

 

K incidentu došlo dnes okolo 17.30 h počas podpaľovania karnevalovej figuríny zo slamy a dreva, pri ktorom došlo z neznámych dôvodov k explózii.

 

 

Niekoľko prizerajúcich sa v dave, kde bolo aj asi tisíc detí, zasiahli horiace predmety, ktoré im spôsobili zranenia. Po výbuchu nastala v dave ľudí panika, informoval denník Le Parisien.

 

Podľa spravodajského portálu RTL, odvolávajúceho sa na zasahujúcich hasičov, bolo pri výbuchu zranených 15 ľudí, z toho štyri osoby utrpeli vážne zranenia. Medzi vážne zranenými je aj jedno dieťa.

 

Bezprostredne však životy zranených nie sú ohrozené, napísal denník Le Parisien, podľa ktorého zranenia pri výbuchu utrpelo 18 ľudí.

 

RTL dodala, že podľa prvých výsledkov vyšetrovania šlo o explóziu, ktorá nastala pri odpaľovaní svetlíc.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies