VIDEO Policajtom sa podarilo chytiť dieťa, ktoré vypadlo z tretieho poschodia!

NETKY.SK • 23 Február 2018, 06:44 • 2 min
VIDEO Policajtom sa podarilo chytiť dieťa, ktoré vypadlo z tretieho poschodia!

ASJÚT - Pohotová reakcia egyptských policajtov zachránila život malému dieťaťu, ktoré vypadlo z tretieho poschodia obytného domu.

slovakia

left justify in out

O incidente informovala tlačová agentúra AP. Traja miestny policajti zachránili život iba 5-ročnému chlapcovi. Ten ostal bez dozoru svojich rodičov a nepozorovane sa vytratil na balkón bytu, ktorý sa nachádzal na 3. poschodí obytného domu.

 

Za ich pohotovú reakciu im dnes ďakujú nielen rodičia, ale aj samotné ministerstvo, ktoré zverejnilo zábery zo záchrannej akcie. Policajti strážili priestory banky, keď si všimli dieťa visiace cez zábradlie. Okamžite reagovali a rozbehli sa mu na pomoc.

 

Keďže sa to všetko zbehlo v priebehu len pár sekúnd a nebol čas ísť za ním hore, rozhodli sa ho chytiť priamo pri páde. Dieťa vyviazlo našťastie bez zranení, ošetrenie však potreboval jeden z policajtov, ktorý ho zachytil. Bol prevezený do najbližšej nemocnice s ľahkými poraneniami. Egyptské média policajných príslušníkov označili za hrdinov a chvália ich pohotovú reakciu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies