PML: Monika Chochlíková opäť víťazne

NETKY.SK • 30 Január 2022, 10:29 • 2 min
PML: Monika Chochlíková opäť víťazne

TRENČÍN – Slovenská organizácia Professional Muaythai League má za sebou vydarený premiérový galavečer, na ktorom sa predstavili veľké mená postojárskej scény.

slovakia

left justify in out

V hlavnom ťaháku sa predstavila majsterka sveta v thajskom boxe Monika Chochlíková, ktorá je jednou z hlavných tvárí ambicióznej organizácie. Súperkou členky Vojenského športového centra Dukla bola skúsená Švajčiarka Aline Seiberth, a tak sa diváci mohli tešiť na zaujímavý súboj v malých rukaviciach. Seiberth musela počas troch kôl odolávať veľkému tlaku našej bojovníčky, ktorá ukazovala svoje umenie a zvíťazila na body v pomere 3:0. Chochlíková sa po zápase nechala počuť, že ju najbližšie čaká zápas podľa pravidiel MMA.

 

 

Ochutnávku ženského muay thai sme však videli aj v rámci prelims karty. Domáca Lenka Škundová z Victory Gym Trenčín nastúpila proti Adriane Vrbovej z bratislavského Hanuman Gymu, ktorá nahradila Juliannu Csatlós z Maďarska. Súboj prebehol vo veľmi intenzívnom tempe a z víťazstva 3:0 sa tešila Vrbová, ktorá zužitkovala svoje skúsenosti z boxu.

 

img

 

Česko-slovenský duel obstaralo meranie síl medzi Lukášom MandincomDenisom Hnídkom. Obaja bojovníci si pred zápasom vymenili viacero štipľavých odkazov, skúsený Mandinec však potvrdil svoje kvality a jasne dominoval. Tridsaťjedenročný bojovník si na konto pripísal už 52. víťazstvo v kariére. Pozornosť pútal aj zápas ťažkých váh – Michala Reissingera a Strahinju Mitriča, ktorý bol predčasne ukončený v 2. kole po tvrdom lakti od srbského bojovníka. Keďže Reissinger ďalej nemohol pokračovať, rozhodcovia udelili víťazstvo Mitričovi. Do finále miniturnaja o titul šampióna do 95 kg sa prebojovali Ivan Bartek Melvin Mané.

 

img

 

Výsledky - hlavná karta:

 

Monika Chochlíková porazila Aline Seiberth

Strahinja Mitrič porazil Michala Reissingera

Lukáš Mandinec porazil Denisa Hnídka

Pyramída do 95 kg: Melvin Mané porazil Attilu Szeriána

Pyramída do 95 kg: Ivan Bartek porazil Adama Audyho



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies