VIDEO Plastický chirurg z New Yorku vysiela operácie naživo cez Snapchat

NETKY.SK • 30 Január 2017, 16:46 • 2 min
VIDEO Plastický chirurg z New Yorku vysiela operácie naživo cez Snapchat

NEW YORK - Dr. Matthew Schulman je súčasťou rastúceho trendu lekárov, ktorí nechávajú ľudí nahliadnuť do zákulisia ich operačnej sály.

slovakia

left justify in out

Schulman prevádzkuje plastickú chirurgiu so sídlom v New Yorku a jeho kanál na Snapchate sleduje už viac než milión ľudí, ktorým naživo vysiela videá z operačnej sály.

 

Liposukcia brucha, zadku, prsné implantáty a iné zákroky môže ktokoľvek sledovať na svojom smartphone.

 

 

Schulman nie je jediný doktor, ktorý sa adaptoval vo svete technológií, o svoje zručnosti sa verejne delí napríklad aj Dr. Sandra Lee, lepšie známy ako "Dr Pimple Popper", ktorého obsah odoberá 1,6 milióna fanúšikov na Instagrame.

 

Schulman tvrdí, že jeho videá majú slúžiť na osvetu a vzdelávanie. Ľudia by podľa neho mali mať presnú predstavu o tom, ako operácie prebiehajú a čo rôzne zákroky obnášajú pred tým, ako sa pre ne rozhodnú.

 

"Je dôležité, aby ľudia videli, čo je skutočná plastická chirurgia. Chcem aby vedeli, že v skutočnosti sú zákroky omnoho krvavejšie ako predstavujú," povedal Dr. Schulman, ktorý si pred natáčaním pýta povolenie od každého pacienta. Nie každý s tým súhlasí.

 

Mnohí Schulmana obviňujú, že popri komentovaní a šaškovaní pred kamerou sa dostatočne nesústredí na prácu. On tieto obvinenia popiera.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies