Matovič si pripomenul 35. výročie havárie v Černobyle, prirovnal ju k ruskej vakcíne

NETKY.SK • 26 Apríl 2021, 11:52 • 2 min
Matovič si pripomenul 35. výročie havárie v Černobyle, prirovnal ju k ruskej vakcíne

Minister financií si na sociálnej sieti pripomenul 35. výročie havárie v Černobyli.

slovakia

left justify in out

Dnes si svet pripomína 35. výročie havárie v Černobyli.  "Ako 12-13 ročných žiakov nás viedla pani učiteľka vo veľkom prvomájovom sprievode ulicami Trnavy. Pekný deň, len kedy-tedy na nás jemne spŕchlo," spomína na tento deň minister financií Igor Matovič. 

 

Mohlo by ťa zaujímať: Budeme môcť ísť do reštaurácie aj s osobami z inej domácnosti? Vyhláška to nezakazuje

 

Necháva sa počuť, že vtedy ešte nikto nevedel, že z neba padá rádioaktívny dážď. "Nikto z nás vtedy nevedel, že v tých kvapkách z neba môže byť aj neželaný dar. Ideológia a politika bola viac ako ochrana zdravia," a dodáva, že mu to pripomína aj dnešnú dobu. 

 

ČERNOBYĽ Dnes je 35 rokov od havárie v Černobyli ... bolo to na 1. mája 1986. Ako 12-13 ročných žiakov nás viedla pani...

Uverejnil používateľ Igor Matovic Pondelok 26. apríla 2021

 

"Ľúbivé populistické drísty sú in, výzvy k zodpovednosti zatracované. Vakcína je geopolitická zbraň v hybridnej vojne len preto lebo nemá správne Made in," uviedol, a dodal, že takéto zmýšlanie bolo úbohé pred 35. rokmi, no rovnako úbohé je aj dnes. Na záver ešte ľuďom zaželal krásny deň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies