HC Košice angažoval nového športového manažéra

NETKY.SK • 2 Máj 2019, 14:17 • 2 min
HC Košice angažoval nového športového manažéra

KOŠICE - Novým športovým manažérom hokejového klubu HC Košice sa stal Čech Jan Šťastný. Tridsaťosemročný rodák z Litoměříc prichádza na východ Slovenska z českého Chomutova. Jan Šťastný viedol spolu s trénerom Vladimírom Růžičkom od roku 2014 mladší dorast v pražskej Slávii. Bol tiež trénerom českých tímov na neoficiálnych svetových šampionátoch do pätnásť rokov, známych ako World Select Invitation.

slovakia

left justify in out

"Po štvorročnom pôsobení v Chomutove prechádza Jan Šťastný ku košickým ´oceliarom´. V našej organizácii nastupuje do funkcie športového manažéra a vedúceho trénera mládežníckych družstiev. Janovi Šťastnému želáme, aby sa u nás cítil výborne a aby jeho nové pôsobenie prinieslo tak jemu, ako aj nášmu klubu, množstvo pozitívnych impulzov a skvelých výsledkov," uviedli predstavitelia HC Košice na oficiálnej stránke klubu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jan Šťastný novým športovým manažérom a šéftrénerom mládeže HC Košice.

Príspevok, ktorý zdieľa HC KOŠICE (@hckosiceofficial),

 

Tridsaťosemročný funkcionár prišiel do klubu z českého Chomutova, kde pôsobil od roku 2015 ako asistent hlavného trénera Vladimíra Růžičku, od roku 2016 bol aj na pozícii športového riaditeľa mládeže a zároveň na poste hlavného trénera hokejovej akadémie. Ešte počas aktívnej kariéry, ktorú ukončil v roku 2006, bol štyri roky mládežnícky tréner v pražskej Slavii. Pôsobil aj na stážach v Salzburgu, Oulu, Färjestade, HV 71, Davose a Berlíne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies