VIDEO Nahnevaný Kozák v priamom prenose: Takto reagoval na provokujúceho reportéra

NETKY.SK • 5 September 2016, 13:34 • 2 min
VIDEO Nahnevaný Kozák v priamom prenose: Takto reagoval na provokujúceho reportéra

TRNAVA - V zápase medzi Slovenskom a Anglickom mali naši reprezentanti obrovskú smolu. V posledných minútach zápasu sme dostali gól. Hoci obrovskému tlaku dlho odolávali, v nadstavenom čase ich zrazil gól Adama Lallanu.

slovakia

left justify in out

Reprezentačný tréner Ján Kozák pochopiteľne nebol najlepšie naladený a provokačná otázka redaktora ho poriadne nahnevala.

 

Vyvrcholilo to otázkou redaktora Ľuboša Hlavenu: "Hneváme sa na rozhodcov?" To Kozáka poriadne vytočilo a pustil sa do reportéra: "Načo provokujete? Tak  povedzte svoj názor rozhodcovi. Toto mi robíte? Toto je od Vás nekorektné, čo to sú za spôsoby?"

 

 

Hlavena sa začal reprezentačnému trénerovi ospravedlňovať, no na Kozákovi bolo vidieť, že je stále nahnevaný. "Nie sme krajina, aby sme stále postupovali na šampionáty. To si vy myslíte? Budeme ďalej pracovať ako doteraz,  budeme sa stále snažiť aby chlapci podávali také výkony a hrali za Slovensko zo srdcom a to budú pod mojim vedením stále robiť”, odkázal Kozák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies