Je to oficiálne: Telo nájdené vo vraku lietadla v Lamanšskom prielive patrí Salovi

NETKY.SK • 8 Február 2019, 06:50 • 2 min
Je to oficiálne: Telo nájdené vo vraku lietadla v Lamanšskom prielive patrí Salovi

LONDÝN - Telo vyzdvihnuté z vraku lietadla na dne Lamanšského prielivu patrí argentínskemu futbalistovi Emilianovi Salovi.

slovakia

left justify in out

"Telo, ktoré priviezli do prístavu v Portlande, bolo oficiálne identifikované... a patrí profesionálnemu futbalistovi Emilianovi Salovi," uviedla na Twitteri dorsetská polícia.

 

Lietadlo so Salom na palube, ktoré pilotoval 59-ročný David Ibbotson, havarovalo 21. januára nad Lamanšským prielivom, približne 34 kilometrov od pobrežia britského ostrova Guernsey. Záchranári objavili jeho vrak v nedeľu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prets pour la reprise 💪🏻🔰 @fcnantes @ligue1conforama

Príspevok, ktorý zdieľa Emiliano Sala (@emilianosala9),

K troskám lietadla vyslali podmorské diaľkovo ovládané vozidlo, ktoré preukázalo, že na morskom dne sa nachádza lietadlo Piper PA-46 Malibu s registračným číslom N264DB. V stredu z neho vytiahli jedno telo, avšak neuviedli, či patrí Salovi, alebo Ibbotsonovi.

 

Sala mal prestúpiť do waleského klubu Cardiff City za rekordných 15 miliónov libier. Dvadsaťosemročný argentínsky futbalista letel na stroji PA-46 Malibu z francúzskeho Nantes do Cardiffu, keď malé lietadlo zmizlo z radarov nad Lamanšským prielivom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freshh @aristi9

Príspevok, ktorý zdieľa Emiliano Sala (@emilianosala9),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies